Yleisen sarjan maajoukkuetiedote 01/2019

Tervehdys kaikki,

Minä puolestaan olen liittohallituksen kaudelle 2019 valitsema yleisen sarjan maajoukkueen päävalmentaja. Kaudella 2019 pelataan kesäkuussa 14-16.6 WAGM (World Adventure Golf Masters) Ruotsin Kungälvissa, jossa voi osallistua junioriluokkaan. yleiseen sarjaan ja seniori-sarjaan. Joukkue koostuu 4 pelaajasta, jossa saa pelata ketä vaan luokkaan ja sukupuoleen katsomatta. Yhteensä maa voi nimetä tänne 12 pelaajaa, ja 3 joukkuetta. Kisoissa pelataan myös mixed-sarja.

Yleisen sarjan MM-kisat pelataan Kiinassa Zhouzhuangissa 23-27.10. Tänne lähtijöiden tarvitsee hakea viisumia, joten joukkueen jäsenet pyritään valitsemaan mahdollisimman nopealla aikataululla. Kisat alustavasti pelataan huovalla ja betonille.

Tässä Joukkue koostuu seitsemästä miespelaajasta ja neljästä naispelaajasta. Valinnoissa tullaan kiinnittämään hieman huomiota vanhempiin näyttöihin sekä pääsääntöisesti kesän betoni- ja huopakilpailujen tuloksiin.

Tässä vaiheessa olisin kiinnostunut kuulemaan kiinnostuksestasi pelata tai valmentaa edellä mainituissa kilpailuissa. Eli mikäli olet alustavasti kiinnostunut osallistumaan WAGM tai MM-kilpailuihin joko pelaajana tai valmentajana, niin laita siitä minulle tietoa osoitteeseen aki.sillman@gmail.com, jos et tätä tietoa minulle ole välittänyt jo!

Tulevaa ulkokilpailukautta jännityksellä odottaen.

t. Aki