Kisoja ympäri vuoden

Kilpaileminen

Ratagolfia pelataan myös kilpaa. Suomen Ratagolfliitto järjestää kilpailuja ympäri vuoden. Kesällä pelataan ulkona, useilla eri paikkakunnilla, kilpailualustoina huopa, eterniitti, betoni ja MOS. Talvikaudella kilpaillaan Tampereen ja Porin sisähalleissa eterniitillä. Lajissa järjestetään suomenmestaruuskilpailujen lisäksi pohjoismaiden-, euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuja. Junioreille ja senioreille on omat euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailut.

Osallistuminen

Osallistuaksesi Suomen Ratagolfliiton alaiseen kilpailuun, sinun tulee kuulua Ratagolfliiton jäsenseuraan ja lunastaa itsellesi kilpailulisenssi. Seuroja löytyy noin kahdeltakymmeneltä eri paikkakunnalta. Mikäli paikkakunnallasi ei ole toimivaa seuraa, voit liittyä Suomen Ratagolfaajat Ry:n (SuoRa) jäseneksi. Liittyminen SuoRaan on ilmaista, eikä erillistä jäsenmaksua ole. Järjestettävät kilpailut löytyvät kaksi kertaa vuodessa julkaistavista kesä- ja talvikauden kilpailukalentereista.

KILPAILUT

Kilpailukalenteriin
Tulospalveluun

Suomen Ratagolfliitto ja sen jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen Urheilun Eettisen Komitean ja sitä kautta Kansainvälisen Olympiakomitean ja WMF:n dopingsäännöstöä.

Kilpailuissa saatetaan suorittaa dopingtestausta ja/tai alkoholikontrollia.

Näin ostat lisenssin

Lajisääntöjen mukaan liiton viralliseen kilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Kaudella 1.1.2024-31.12.2024 on kolme lisenssityyppiä:

  • Kausilisenssi, hinta 50 €

  • Kertalisenssi, hinta 25 €

  • Nuorten (2009-) kausilisenssi, hinta 10 €

Lisensseihin ei sisälly vakuutusta

Kertalisenssi on voimassa yhden kilpailuviikonlopun tai kilpailukokonaisuuden osalta. Ei koske mahdollisia kesä- tai talviliigoja

Lunastettu kertalisenssi on mahdollista päivittää kausilisenssiksi maksamalla hintojen erotus.

Lisenssejä hallinnoidaan Suomen Olympiakomitean ylläpitämässä Suomisport-palvelussa. Yksittäiset urheilijat lunastavat lisenssin Suomisportissa kirjautumalla ja luomalla profiilin omilla tiedoillaan. Seuran lunastaessa pelaajiensa lisenssit, tulee käyttää Suomisportin nippulisenssitoimintoa.


Lisenssi yksittäiselle pelaajalle

Lisenssi seuralle.