World Adventure Golf Masters pelataan ensi kesänä 16.–18.6.2023 Itävallan Gumpoldskirchenissä noin 30 kilometrin päässä Wienistä ja alustana luonnollisesti MOS. Suomi saa ilmoittaa WAGMiin kaksitoista pelaajaa sekä lisäksi rajattoman määrän junioripelaajia eli 2004 ja myöhemmin syntyneitä, joista muodostetaan kolme neljän hengen joukkuetta. Mikäli Suomesta on halukkaita lähtijöitä yli kaksitoista, on myös mahdollista hakea ”villiä korttia” ns. klubipelaajana, jolloin edustetaan maajoukkueen sijaan omaa seuraa. WAGM:ssa on ollut yleensä maksimiosallistujamääränä 100 pelaajaa, joten mukaan otettavien klubipelaajien määrä selviää vasta WMF:n varsinaisten ilmoittautumisten jälkeen. Klubipelaaja ei voi osallistua WAGMissa joukkue- eikä mixed-kilpailuun, mutta hän osallistuu henkilökohtaiseen kilpailuun siinä missä maajoukkuepelaajatkin.

Ainoa MOS-kilpailu Suomessa ennen ensi kesän WAGMia eli FiAGM 2023 pelataan Kuopiossa vasta 20.–21.5.2023. Tämä on liian lähellä WAGMia, jotta siellä voisi enää antaa näyttöjä WAGMia varten, joten joukkueen valinnassa tullaan kiinnittämään huomiota vanhoihin MOS-näyttöihin sekä aiempaan kiinnostukseen WAGM-kilpailua ja MOS-alustaa kohtaan.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan tai koutsaamaan ensi kesän WAGM:ssa Gumpoldskirchenissä, niin lähetä siitä tieto 30.11.2022 mennessä osoitteeseen marko.nuotio (at) gmail.com. Pyrin valitsemaan joukkueen hyvissä ajoin, jotta joukkueeseen valitut pääsevät sopimaan lomiaan sekä varaamaan lentoja ja majoituksia.

t. Marko