37 oli päivän luku kun viime hetken ilmoittautumiset ja peruutukset otettiin huomioon. 5 oli toinen luku joka kuvasti kierrosmäärän lisäksi yleisen sarjan joukkueiden lukumäärää.

E3-luokassa nähtiin hetken tauon jälkeen kovaa suorittamista, kun tarvittiin vihreä keskiarvo voittoon. TuRGSin Pekka Mäntylä ja TaRGSin Joakim Borgar etääntyivät muista ennen finaalikierrosta selkeästi. Ennen 4 viimeistä rataa tilanne oli kääntynyt Borgarin johdosta Mäntylän johtoon 2 lyönnillä. Mutta kun sorttaamista ei päästy suorittamaan vielä niin Borgarin etulyöntiasema toi 4 piikin lopetuksen, joka riitti pisteen takaisin ohitukseen Mäntylästä jonka yritykset jäivät tällä kertaa vain kupin viereen lopussa. Kolmanneksi TaRGSin Jan Björkman.

E2-luokassa voitaneen mainita että edellisen luokan kärkikaksikko olisi ollut podiumilla myös tässä sarjassa. Sen verran hurjaa peliä esittivät E3-luokan kärki. Mutta voitosta he eivät olisi kamppailleet kun TuRGSin Mäntylä nuorempi, Oliver, pommitti kaikki kumoon lyömällä 23,6 lyönnin keskiarvolla kisan läpi. Oma uusi ennätys keskiarvollisesti ja tuloksellisesti eterniitillä kun 20 merkattiin tauluun. Toiseksi kuitenkin luokassa paineli kauden komeetta Mansen Kalle Kurikka, jolle tasaisuus oli hieman hankala tänään, mutta loistavia otteitta paikka paikoin nähtiin. Kolmanneksi luokassa SMGKn Harry Grönlund.

E1-luokassa nähtiin karmaiseva aloitus muiden pelaajien kannalta, kun Uppsalan Aki Sillman löi 19-19 ensimmäisellä kahdella kierroksella. Sen jälkeen tahti hieman hiipui, mutta se riitti silti luokka ja kokonaiskisan voittoon reiluhkolla marginaalilla. Toisesta sijasta pääsiin uusimaan Manselaisten kesken, kun aina suvereeni Jukka Reunavuori ja Aapo Siurola pelasivat tasapistein. Uusinta päättyi tällä kertaa radalle neljä jonka voiton vei Aapo Siurola. Kolmanneksi siis Reunavuori. Tämä kolmikko oli myös kokonaiskisan kärkikolmikko. Neljänneksi luokassa ja kokonaiskisassa tuli Mansen Julius Myllymäki ja viidenneksi TuRGSin Jori Pasanen. Mainittakoon vielä että kuudennesta sijasta nähtiin vielä uusinta Mansen Mia Vuorihovin ja TuRGSin Oliver Mäntylän kanssa, kun kisan voittaja Sillman hieman epäonnistui yhden tai kahden pallon virityksessä Mäntylälle. Tämä vääryys oikaistiin koska Sillman puolestaan epäonnistui ensimmäisen radan virityksessä Vuorihoville joten Mäntylälle oikeutettu kuudes sija.

Joukkuekilpailuissa Manse oli luonnollisesti ylivoimainen, olihan heillä kolme pelaajaa kärkinelikossa. Toiseksi itsensä pelasi vakuuttavasti TuRGS, kolmanneksi iski Mansen kakkosjoukkue, neljänneksi TaRGS ja viidenneksi jätettiin kylmästi MG-Aces. Pistetaulukko näyttää nyt siis seuraavalta. Manse ja TuRGS ovat 18 pisteessä, MG-Aces 8pisteessä, Manse 2 ja TaRGS, 6 pisteessä, ja SMGK 4 pisteessä.

Tulokset

-A