27 osallistujaa pelmahti paikalle Kirjurinluodon sisähalliin vuoden viimeiseen talviliigaan.

E3-luokassa näistä oli melkein puolet, eli 13 osallistujaa. Kotiseura MG-Acesin comeback-artistit Janne Mäkelä ja Mikko Lehtonen olivat tällä kertaa vahvimmat ja tasaisimmat. Niin tasaiset että eroa heidän välilleen ei löytynyt viiden kierroksen aikana. Uusinnassa ero lopulta sitten löytyi kun oli Mäkelä parempi radalla 2. Kotiseuran Juha Latva oli kolmas heti seuratoverien perässä.

E2-luokassa viime kauden komeetat TuRGSin Oliver Mäntylä ja Mansen Kalle Kurikka sekä hyvin kokenut SMGKn Harry Grönlund erottuivat muista. Lopulta Mäntylä selvitti kisan ilman punaista kierrosta ja se riitti luokkavoittoon lopulta aika helposti. Kurikka ja Grönlund päätyivät lopulta tasapisteisiin, joten uusinnasta päästiin tässäkin luokassa nauttimaan. Uusinta olikin aikamoinen, se kesti radalle kuusi asti jossa lopulta ero syntyi kun Kurikka korkkasi salton, ja tähän Grönlund ei pystynyt vastaamaan. Kurikka siis toinen ja Grönlund kolmas.

E1-luokassa kärjessä nähtiin tuttu nimi kun Porissa koko vuoden dominoinut Petri Lönngren, TuRGS vei jälleen kerran luokka- ja kokonaiskilpailun voiton. Löipä Lönngren myös ainoana pelaajana sinisen kierroksen (19). Seuratoveri Jori Pasanen jatkoi myös hyviä otteitaan Porissa ollen toinen luokassa ja kokonaiskilpailussa. Jaetulle kolmannelle sijalle iskivät Aapo Siurola, Manse ja Marko Nuotio, SMGK.

Joukkuekilpailussa TuRGS otti ylivoimaisen voiton ennen Mansea ja pikku hiljaa otteitaan parantavaa MG-Acesta. SMGK, niukasti neljäs.

Tällä hetkellä talviliigan taulukko näyttää seuraavalta. TuRGS 28pistettä, Mansella 26pistettä. MG-Aces on nyt 14 pisteessä ja SMGK 8pisteessä.

Seuraavaksi pyhät ja sen jälkeen loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna suunnataan Raholaan talviliigan 4. osakilpailuun.

Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta kaikille!

-A