Halli-SMt järjestettiin jälleen Porin Kirjurinluodossa. Paikalle saapui 41 urhoollista taistelijaa tällä kertaa.

Naisveteraaneissa Botnian Anki Sandvik vei tittelin tällä kertaa, kotiseura MG-Acesin Marita Tranberg-Vuokon ottaessa hopeaa.

Varttuneissa naisissa puolestaan taistelu oli huomattavasti tiukempaa. Ensimmäisen päivän jälkeen NMGn Carina Smeds oli johdossa perässään Mansen Seija Björk ja TaRGSin Nina Mustonen. Toisena päivänä kuitenkin alkoi Björkin kiri, ja se oli sellainen kiri mikä ei antanut muille mahdollisuuksia. Björkille kultaa, Smedsille hopeaa ja Mustoselle pronssia.

Naisissa nähtiin jotain legendaarista kun Mansen Mia Vuorihovi paitsi dominoi naisten sarjan myös löi jaetun kisan parhaan tuloksen kokonaiskilpailussa, mitä käsittääkseni ei SM-kisojen historiassa ole koskaan tapahtunut?!?!. Lotta Onikille Mansesta kelpo pelillä hopeaa.

Miesveteraaneissa niinsanottu tuoreus oli valttia kun TuRGSin Jori Pasanen otti helpon kullan, ja Botnian Timo Kammonen otti yhtä helpon hopean (vaikka se olikin ensimmäinen henkilökohtainen hopeamitali hänelle), molemmat ovat aika uusia miesveteraani-sarjassa nimittäin. Harry Grönlund SMGK otti ikinuorena jälleen yhden mitalin kokoelmiinsa ollen pronssilla tällä kertaa.

Varttuneissa miehissä riitti tällä kertaa vihreä lopputulos mitaleille asti. Tällä kertaa taistelu ei ollut kovin tasaista, mutta näin nyt vain kävi. Sören Martin Botnia pelasi tasaisesti uinahtaen vain yhdellä kierroksella, tuloksena pronssinen mitali. SMGKn Marko Nuotio pelasi tasaisesti ja omasi yhden paremman kierroksen, tuloksena hopeinen mitali. Jukka Reunavuori Mansesta pelasi tasaisesti ja onnistui muutaman kerran parempia kierroksia ja se riitti suhteellisen helppoon Suomen Mestaruuteen tällä kertaa!

Miesjunioreissa Kasper Kammonen Botniasta otti ensimmäisen SM-kultansa ja Jere Kankaanpää KMGsta otti hopeaa.

Miehissä sitten tarjottiin jännitystä enemmän kuin tarpeeksi. Kärkinelikko oli finaalikierrokselle lähtiessä 4 lyönnin sisällä. Eikä jaetulla viidennellä sijalla olleet MG-Acesin Juha Latva ja TuRGSin Oliver Mäntylä olleet kuin 6 lyönnin päästä kärjestä. Kärkinelikko oli tällä kertaa MG-Acesin Tero Vaahtio ja Jussi Heino, Mansen Aapo Siurola ja TuRGSin Petri Lönngren. Tilanteet muuttuivat palloja meni ohi kupin ja sisään ja virheitä nähtiin jokaisella ja ennen viimeisiä ratoja oli tilanne seuraava että Lönngren johti joukkoja lyönnin erolla Vaahtion ja 3 lyönnin erolla Siurolaan ja 4 lyöntiä Heinoon. Mutta sitten alkoi ohilyöntejä tulemaan paljon, tällä kertaa ne jakautuivat suhteellisen tasaisesti joten TuRGSin Petri Lönngren meni ensimmäiseen Suomen Mestaruuteensa! Hopeauusintaan meni Vaahtio ja Siurola, jossa Vaahtio vei pidemmän korren ottaen myös kirkkaimman mitalin aikuisten sarjassa eli hopean! Kolmanneksi Siurola. Kokonaiskilpailun kärkisijan jakoivat keskenään Jukka Reunavuori, Mia Vuorihovi ja Petri Lönngren.

Joukkuekisojakin oli muutama. Naisissa Manse voitti. Varttuneissa Manse voitti. MG-Aces otti hopeaa ja TuRGS pronssia.

Miehissä Manse EI voittanutkaan vaan otti pronssia ja MG-Acesin otti kultaa tällä kertaa. TuRGSin miehistö otti hopeaa.

Tulokset

-A