World Adventure Golf Masters pelataan 17.-19.6.2022 Kuopion Bellanpuistossa. Kiinnostus maajoukkue-edustukseen on ollut ilahduttavan suurta, joten valinta ei tule olemaan helppoa. Suomi saa ilmoittaa WAGMiin kaksitoista pelaajaa, joista muodostetaan kolme neljän hengen joukkuetta sekä lisäksi rajattoman määrän junioripelaajia eli 2003 ja myöhemmin syntyneitä. Nuo kaksitoista pelaajaa tullaan nimeämään heti FiAGM 2022:n jälkeen ja sunnuntaina 15.5. päättyy myös liiton kootusti WMF:lle suorittama klubipelaajien haku WAGMiin. Klubipelaaja ei voi osallistua WAGMissa joukkue- eikä mixed-kilpailuun, mutta hän osallistuu henkilökohtaiseen kilpailuun siinä missä maajoukkuepelaajatkin.

Olet mahdollisesti jo aiemmin ilmaissut kiinnostuksesi pelata WAGMissa, mutta nyt olisi tärkeää saada tieto myös siitä, että olisitko halukas osallistumaan WAGMiin siinäkin tapauksessa, että et mahtuisi maajoukkueeseen vaan edustaisit kilpailussa seuraasi. Näin varmistetaan, että ilmoittautumiset ja klubipelaajien paikkojen haut menisivät mahdollisimman sujuvasti ja toivottavasti mahdollisimman moni halukas mahtuisi mukaan kilpailuun.

Eli jos olet kiinnostunut osallistumaan Kuopion WAGMiin, vaikka et mahtuisikaan maajoukkueeseen vaan edustaisit kilpailussa omaa seuraasi, niin lähetä siitä tieto osoitteisiin marko.nuotio (at) gmail.com ja aki.sillman (at) gmail.com.

t. Marko ja Aki