Viimeinen talviliigan osakilpailu uunista ulos. 30 osallistujaa pääsi lopulta starttaamaan kilpailuun sekä 6 joukkuetta.

E3-luokassa 10 osallistujan joukosta kotijoukkueen manselaiset olivat parhaat. Juha Vartiainen ja Kalle Kurikka ottivat kaksoisvoiton, Vartiaisen ollessa aivan suvereeni upealla 25 keskiarvolla. Kolmanneksi itsensä pelasi tulevaisuden lupaus Botnian Kasper Kammonen

E2-luokassa nähtiin 12 osallistujaa. Jos Vartiainen oli ylivoimainen E3-luokassa niin Mansen Seija Björk oli omaa luokkaansa E2-luokassa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Björk vei jokaista luokan pelaajaa yli 10 lyöntiä ja meni tosiaan suvereeniin voittoon. Toiseksi iski toinen nuori lupaus jolle käsittääkseni tämä kilpailu oli ensimmäinen alle 25 lyönnin keskiarvollinen kilpailu. Hän on TuRGSin lupaus, Oliver Mäntylä. Kolmanneksi sijoittui lopulta SMGKn Mirva Juhola.

E1-luokan 8 osallistujasta peräti 5 ylsi kilpailun kuuden parhaan joukkoon. Huimimman nousun kenties teki MG-Acesin Tero Vaahtio joka avauskierroksen jälkeen oli sijalla 24. Sen jälkeen neljänneksi paras lopputahti toi lopulta sijoituksen viisi luokassa ja kuusi kokonaiskilpailussa. Yhtä paremmalle sijoitukselle sekä luokassa että kokonaiskilpailussa päätyi SMGKn Marko Nuotio tasaisella pelillään. Luokan kolmanneksi ylsi Mansen Jukka Reunavuori, mutta kokonaiskilpailussa hän päätyi tasoihin seuratoveri Seija Björkin kanssa! Kokonaiskilpailun kolmannesta sijasta oli siis luvassa tuima uusinta, joka kuitenkin päättyikin sitten heti ensimmäisellä radalla Reunavuoren voittoon. Björkille siis neljännes sija kokonaiskilpailuissa. Luokan voitosta käytiin lopulta tiukka kamppailu kun alun hurjastelija Mansen Aapo Siurola otettiin kiinni Uppsalan Aki Sillmanin toimesta. Kumpikaan ei kuitenkaan päässyt toisesta ohi, joten seurauksena toinen uusinta! Tämä kesti hieman pidempään, aina radalle 4 asti jossa hiuksen hienosti etu meni Sillmanille. Sillmanille siis voitto ja Siurolalle tällä kertaa toinen sija.

Tulokset

Joukkuekilpailu. Manse otti heti ensimmäisellä kierroksella muilta luulot pois lyömällä maagisen 62 joukkuekierroksen. Tämä riitti loppuun asti pitämään kärkipaikan. MG-Aces näytti vilauksen parasta osaamistaan ja loppukirillään sijoittui toiseksi. SMGK oli totutun tasainen ja lopulta se riitti 3. sijaan. TuRGSilta puuttui muutama pelaaja ja lopulta yhden miehen alivoimalla pelannut TuRGS sijoittui vasta neljänneksi. Tämä lopputulos tiesi sitä että Talviliigan voittoon marssi lopulta Manse. Toiseksi tuli TuRGS, kolmanneksi SMGK ja neljänneksi MG-Aces.

Suomen sisäkilpailut olivat tältä talvikaudelta tässä, mutta suomalaisia nähdään vielä tositoimissa pääsiäisenä 8 pelaajaparin verran! Niistä tuloksia löytynee täältä kun aika koittaa.

Suomessa seuraavaksi pelataan FiAGM Kuopiossa 14-15.5, ulkona, satoi lunta tai paistoi!