Eskilstunan maraton.
Suomalaisia lähti jälleen kerta oiva määrä kun 8 paria pääsi osallistumaan pääsiäisenä jo 19 kerran pelattuun Eskilstunan maratoniin. Leijonamaininta ensinnäkin Carina ja Kenth Smedsille, he olivat radan 11 saksalaisen selkeästi parhaat pelaajat! Vihreästä joukkuekeskiarvosta maininta myös pareille Ari Ahrenberg – Sandra Walker, sekä Timo Kammonen – Seija Björk parille jotka ainoana suomalaisparina löivät kummatkin sinisen kierroksen! Erityismaininta myös parille Jyri Rantanen – Harry Grönlund että kummatkin ovat pelanneet kaikki Eskilstunan maratonit, vaikka eivät aina ole olletkaan parina. Myös Seija Björkille kuuluu tämä kunnia. Ainoat kolme ihmistä jotka ovat pelanneet ne kaikki. Itse peleihin

Toisena suomalaisparina finaaliin eteni Marko Nuotio ja Petri Lönngren, jotka lopulta sijoittuivat kilpailussa sijalle 14. Top 10 kolkutteli vain 8 lyönnin päässä. Toinen suomalaispari finaalissa oli Aapo Siurola ja Aki Sillman. He kävivät alkukierroksilla jopa johdossa, mutta hieman hyytyivät lopulta hieman. Hetkellisesti näytti jo sijat 8-9 olevan todennäköistä mutta viimeisen yhdeksän kierroksen 20,6 keskiarvo nosti heidät peräti neljänneksi! Joka taitaa olla Eskilstunan Maratonin historian toisiksi paras täyssuomalaisen parin suoritus sitten 2004 Marko Nuotion ja Jyri Rantasen legendaarisen kolmossijan!

Tulokset

 

Samaan syssyyn pieni tilannekatsaus Elitserieniin jossa suomalaisiakin pelaa. Uppsala BGK johtaa niukasti 1 pisteen erolla Skoghalls BGKta Ruotsin mestaruus -jahdissa! Sarjanousijat Gullbergsbro BGK ja Olofströms BGK vaanivat Skoghallista viiden pisteen päässä.

Tulokset/Resultat

 

Seuraavana kansainvälistä tasoa päästään näkemään Finnish Adventure Golf Mastersissä, Kuopiossa, jossa myös World Adventure Golf Masters pelataan reilun kuukauden päästä. Näkemiin ja kuulemiin.

-A