Taivallahdessa järjesttiin pitkän tauon jälkeen kaksipäiväinen huopakilpailu. Osallistujia tuli paikalle ympäri Suomen 34 pelaajan voimin. Pelimuoton 7 kierrosta kaikille, jonka jälkeen 9 parasta tulosta menisi yhden kierroksen finaaliin.

H3-luokassa alusta asti tahtipuikkoa heilutti Manse RGn uusi peluri Juuso Sahlberg ja meni vastustamattomasti finaaliin sekä luokkavoittoon. Löipä hän myös kisojen parhaan yksittäisen kierroksenkin! Nina Mustonen oli toinen selviten myös hienosti finaaliin, ollen lopulta koko kilpailun yhdeksäs. Kolmanneksi luokassa TaRGSin Karl-Anton Lönnroth.

H2-luokka oli myös Mansen hallintaan. Finaaliin selvisivät Timo Vartiainen ja Markku Sillman, joista jälkimmäinen voitti luokkansa. Kokonaiskilpailussa Sillman päätyi sijalle kuusi ja Vartiainen sijalle kahdeksan. Jyri Rantanen SMGK oli luokan kolmas.

H1-luokassa oli vain yksi pelaaja, ja hänen nimensä oli Jussi Heino MG-Aces. Jopa 41 pisteen voittomarginaali toiseksi tulleeseen Petri Lönngreniin TuRGS on lähimuistista massiivisin voitto vuosikymmennellä. Heinon keskiarvo 34,88 on myös matalimpia keskiarvoja mitä Taivallahdessa on pelattu. Kolmanneksi Heinon seuratoveri Jori Pasanen.

Kokonaiskilpailussa kuten arvata saattaa Jussi Heino oli ylivoimainen. Toiseksi tuli Juuso Sahlberg, joka on pitkästä aikaa huopakilpailussa ensimmäinen H3-luokan pelaaja joka yltää näin korkeaan sijoitukseen kokonaiskilpailussa. Kolmanneksi pelasi itsensä Petri Lönngren, neljänneksi Jori Pasanen ja viidenneksi MG-Acesin Juha-Petri Kujansuu.

Joukkuekilpailussa MG-Aces oli ylivoimainen perässään kisan selkeä kakkonen, Manse RG ja aivan yhtä selkeä kolmonen SMGK.

Seuraavaksi kiertue tekee stopin Turussa, Jussin kisat ja Teamgolf on vuorossa. Pystyykö Manse haastamaan Poria enemmän ja muuttamaan ennakkoasetelmia ennen EC-karsintaa? Päihittääkö kukaan Jussi Heinoa? Nämä ja moni muu kysymys saa vastauksensa tuota pikaa!