Halli-SM teki muutaman vuoden tauon jälkeen paluun ja tällä kertaa paikkana oli Kirjurinluoto, Pori. 43 peluria starttasi kaksipäiväiseen turnaukseen tavoitteena vain ja ainoastaan kullan kiilto silmissään. Mitaleita jaettiin 7 eri luokassa ja kolmessa joukkuekilpailussa.

Naisveteraaneissa Porin kuningattaria Marita Tranberg-Vuokkoa ja Bärtha Mäkipäätä haastoi Vaasan Botnian Anki Sandvik. Sandvik ja Tranberg-Vuokko vaihtoivat tiuhaan tahtiin kärkipaikkaa, Mäkipään jäädessä hieman kokoajan. Lopussa naiset paransivat otteitaan huomattavasti. Maritan johtaessa ennen kahta viimeistä kierrosta alkoi Sandvikin kiri. Sandvik latoi pöytään parhaat kaksi kierrostaan saaden eroa hieman kiinni, mutta Maritan lyödessä oman parhaan kierroksen viimeiselläänhän onnistui lyömään Sandvikin hyökkäyksen ja menemään näin kultaan. Sandvikin ottaessa hopeaa ja Mäkipään ottaessa pronssia.

Varttuneissa naisissa Carina Smeds, NMG, otti vakaan johdon ensimmäisen päivänä ja toisen päivän alussa näytti että karkaa omille teilleen, mutta sitten. Seija Björk, Manse löi todella loistavat 21-20 kierrokset ja yhtäkkiä ottikin kärkipaikan, ja sen verran selkeästi ottikin että lasketteli lopulta jälleen SM-kultaan. Smeds oli toinen ja TaRGSin Nina Mustonen kolmas.

Naisissa nähtiin tasaisuutta, epätasaisuutta ja sitten vielä vähän lisää epätasaisuutta. Lopputuloksena oli hyvin tiukka kolmen naisen kisa. Kolmanneksi lopulta tuli Lotta Onikki, Manse, jääden lopulta ensimmäisen päivän lopussa aavistuksen liikaa. Ylivoimaisesti luokan tasaisin pelaaja oli Mirva Juhola, SMGK, mutta tällä kertaa huipputulokset jäivät uupumaan ja näin jäi myös kulta saavuttamatta, tuloksena hopea. Mia Vuorihovi, MG-Aces, näytti että synkkyydestä voi nousta päivän valoon. Luokan huonoimman kierroksen jälkeen neljällä seuraavalla lyötiinkin luokan kolme parasta kierrosta. Näiden siivittämänä Vuorihovi vei kultamitalin kotiin.

Miesveteraaneissa MG-Aces oli edelleen valttia kun V-P Sundell ja Juha Lehto nousivat palkintokorokkeelle. Lehdon dominoidessa luokan voittoon ja Sundellin ottaessa pronssia. Väliin kiilasi vain Mansen Markku Sillman, hänelle hopeaa.

Varttuneissa miehissä yllättäen podiumilta ei löytynyt yhtään kotiseura MG-Acesin pelaajaa. Marko Nuotio on joskus ennenkin voittanut oman luokkansa Kirjurinluodossa, ja niin kävi myös tällä kertaa suvereenilla esityksellä. Jukka Reunavuori, Manse, seurasi taaempana johdon karatessa piste pisteeltä huomaten lopussa että aivan valtaisan loppukirin tehnyt Sören Martin, Botnia, oli tullut tasoihin! Uusinnassa kuitenkin Reunavuori keräsi itsensä ottaen lopulta hopeaa, Martinin ottaessa pronssin ravistettuna, ei sekoitettuna.

Miesjunioreissa asetelma oli MG-Acesin Arttu Suojanen vastaan TuRGSin Niko Aitto-oja. Suojanen oli tällä kertaa ylivoimainen, ottaen kultaa ja Aitto-oja hopeaa.

Miehissä superviikonlopun voittaja Julius Myllymäki, Manse, Porin herrat, Tero Vaahtio ja Jussi Heino, TuRGSin Petri Lönngren ja Tantogårdens BGKn Kosti Salonen olivat suurimmat ennakkosuosikit luokassa, ja niin myös kävi että he ottivat viisi ensimmäistä sijaa. Myllymäen vire uinahti toviksi, joka maksoi lopulta sen verran että sijoitus oli viides. Lönngrenillä oli muutama rata hieman vaisumpi ja se painoi loppusijoituksen neljänneksi. Vaahtiolta jäi uupumaan aivan huippukierrokset joiden avulla oli saanut kärkikaksikon eron kiinni, tuloksena siis pronssinen mitali. Uran kolmas! Jäljelle jäi titaanit Heino ja Salonen. Salonen aloitti murskaavasti kahdella ensimmäisellä kierroksella vieden eron suoraan kuuten pisteeseen. Mutta Heino oli seuraavat seitsemän kierrosta selkeästi parempi, eli vain pisteen, joten loppukiri ei aivan siis riittänyt. Tuloksena Heinolle hopeaa ja Saloselle kultaa ja kokonaiskilpailun voitto.

Joukkuekisat.

Naisissa voittaja oli MG-Aces, muiden osallistumista odotellessa.

Varttuneissa SMGK karisti MG-Acesin loppukierroksella ottaen kultaa, MG-Aces hopeaa ja Manselle pronssia.

Miehissä MG-Aces ei jättänyt muille sanan sijaa ottaen kultaa, Manse pyristeli mutta taipui ollen hopealla ja SMGK kruisaili pronssille.

-A