Seniorimaajoukkuetiedote 01/2020

Moi kaikki,

Olen liittohallituksen kaudelle 2020 valitsema senioreiden maajoukkueen päävalmentaja. Kaudella 2020 pelataan senioreiden Nations Cup huovalla ja eterniitillä Saksan Wanne-Eickelissa 30.-31.5. ja senioreiden MM-kilpailut samassa paikassa 5.-8.8. Senioreiden maajoukkueessa voivat pelata henkilöt, jotka ovat syntyneet vuonna 1974 tai sitä aiemmin.

Senioreiden Nations Cupiin lähetetään todennäköisesti yksi neljän hengen joukkue, joka koostuu kolmesta mies- ja yhdestä naispelaajasta. Jos halukkaita lähtijöitä on yli neljä, niin on mahdollista lähettää myös yksittäisiä pelaajia, jotka eivät osallistu joukkuekilpailuun ja mikäli halukkaita on erityisen runsaasti, niin voidaan harkita myös toisen joukkueen lähettämistä. Senioreiden MM-kilpailuissa joukkue koostuu neljästä naispelaajasta ja seitsemästä miespelaajasta ja pyrkimyksenä on lähettää matkaan täydet joukkueet. SNC:n varhaisen ajankohdan takia valinnat tullaan tekemään pääsääntöisesti vanhoihin näyttöihin ja talvikauden Raholan ja Porin eterniittikilpailujen tuloksiin pohjautuen ja MM-kilpailujen osalta tullaan lisäksi kiinnittämään huomiota alkukesän huopakilpailujen tuloksiin. Elokuun MM-joukkue tultaneen valitsemaan jo ennen ensimmäistä ulkokauden eterniittikilpailua, mutta siitä huolimatta seniorimaajoukkuepelaajien olisi enemmän kuin suotavaa osallistua vähintään toiseen Lahdessa tai Taivallahdessa pelattavista eterniittikilpailuista.

Tässä vaiheessa olisin kiinnostunut kuulemaan kiinnostuksestasi pelata tai valmentaa edellä mainituissa kilpailuissa. Eli mikäli olet alustavasti kiinnostunut osallistumaan SNC- tai SWC-kilpailuihin joko pelaajana tai valmentajana, niin laita siitä minulle tietoa osoitteeseen marko.nuotio@gmail.com.

Tulevaa ulkokilpailukautta innolla odottaen,

Marko