Vuosikymmenen avaukseen osallistui 37 pelaajaa pääkaupunkiseudulta Pohjanmaalle asti. Joukkueitakin saatiin kasaan 4 kappaletta.

E3-luokassa nähtiin hurja taistelu kun kärkiviisikko oli ennen viimeistä kierrosta 5 pisteen sisällä. Viisikosta ensimmäisenä putosi vahvaa kiriä viritellyt Juha Vartiainen, Manse, joka sijoittui lopulta kuudenneksi Botnian Anki Sandvikin puristaessa viime metreillä ohi. Neljänneksi eteni Mansen Minna Sola ja kolmanneksi sijoittui SMGKn Kristiina Andreasson. Voittokamppailu jäi siis kärjessä viimeiselle kierrokselle lähteneelle V-P Sundellille, MG-Aces, ja TaRGSin Jan Björkmanille. Björkman löi viimeiselle kierroksella luokan parhaan tuloksen 24, mutta pienessä etumatkassa ollut Sundell seurasi perässä lyöden 25, ja tämä riitti kolmen pisteen luokkavoittoon!

E2-luokassa todistettiin, että ikä ei ole este tai edes hidaste lajissamme. Kärkinelikko nimittäin on kotoisin neljältä eri vuosikymmeneltä! Tällä kertaa ennen viimeistä kierrosta nuoruus oli valttia kun MG-Acesin Arttu Suojanen johti joukkoja viimeiselle kierrokselle. Vaikkei viimeinen kierros tuonutkaan parasta kierrostulosta, se riitti kuitenkin luokkavoittoon. Seija Björk, Manse, puolestaan löi luokan parhaan kierrostuloksen 20 ja nosti itsensä top 5 ulkopuolelta suoraan toiseksi. Taistelu kolmannesta sijasta muotoitui Mia Vuorihovin, MG-Aces, ja Timo Vartiaisen, Manse, välillä. Ennen neljää viimeistä rataa tilanne oli täysin tasan. Ainoa ohilyönti nähtiin saltossa, ja kun sen lyöjä oli Vuorihovi, tarkoitti se Vartiaiselle kolmostilaa.

E1-luokassa nähtiin kovan luokan kaksinkamppailu, jonka ero kolmanneksi tulleeseen Marko Nuotioon, SMGK, nousi 2-numeroiseksi! Nimittäin Jussi Heino, MG-Aces, ja Jukka Reunavuori, Manse, olivat pisteen etäisyydellä toisistaan koko kilpailun ja ajan ja niinhän siinä kävi että tilanne päättyi viiden kierroksen jälkeen tasan. Uusinnassakaan ei meinannut eroa syntyä kunnes radalla seitsemän nähtiin ohilyönti Heinon toimesta ja tähän tarjoukseen ei Reunavuori voinut olla tarttumatta, ja näin jälleen Raholassa käydyn kilpailun voittoon nousi Jukka Reunavuori, myös kokonaiskilpailun top 3 löytyi tästä luokasta.

Joukkuekilpailu.

Manse asteli ennakkosuosikkina kilpailuun kuten tavallista, mutta ensi kertaa ykkösjoukkueesen nostettu Arttu Suojanen, sekä seuratoverit MG-Acesista olivat eri mieltä. Kärkipaikkaa vaihdettiin tiuhaan pitkin kilpailua ja lopulta viimeisen kierroksen kolme piikkiä viimeiseen rataan ratkaisi avaus osakilpailun talviliigasta MG-Acesin eduksi. Manse yllättäen siis toinen, SMGK kolmas ja Manse 2 oli kilpailun neljäs.

Seuraavaksi vuorossa talviliigan toinen osakilpailu Porissa helmikuu toinen päivä. Sen jälkeen karavaani suuntaa takaisin Tampereelle ja vuosittaiseen Maraton-kilpailuun.