Pori Openiin ilmaantui tällä kertaa harvinaisen vähän osallistujia. Nimittäin vain 30 peluria päätyi lopulta paikalle, liekö sääennuste vesittänyt monen matkan vai mikä oli. Sää kuitenkin oli aika hyvä aina finaaliin asti, jolloin saatiin pienoinen finaalisade.

Naiset. NMGn Carina Smeds oli tällä kertaa omilla väriluvuillaan ja vei luokkavoiton ennen kotiserua MG-Acesin Marita Tranberg-Vuokkoa ja TuRGSin Tiina Tångia.

Veteraanit. Tämä luokka alkaa täyttyä vahvasti nimittäin 3 pelaajaa pääsi finaaliin täältä. Ennen finaalia kotiseuran Juha Lehto ja SMGKn Marko Nuotio pitivät johtopaikkaa ennen TuRGSin Jori Pasasta, mutta finaalissa Pasanen puristi molemmista ohi ja meni luokkavoittoon.

Varttuneet. Täältä finaaliin pusersi kaksi kaverusta, TuRGSin Pekka Mäntylä ja MG-Acesin Janne Mäkelä. Mäkelä oli ottanut kärkipaikan toisella kierroksella ja ei luovuttanut sitä finaalinkaan jälkeen. Mäkelälle siis luokkavoitto ja Mäntylälle toinen sija.

H3-luokassa kotiseuran Veli-Pekka Sundell oli aivan ylivoimainen. Reilusti päälle 20 lyöntiä erotti hänet ja TuRGS-parivaljakon Aleksi Tång ja Jussi Kuisma.

H2-luokassa tasaisuus oli valttia kun kotiseuran Juha Latva löi 4 kertaa 34 ja tämä riitti luokkavoittoon. TuRGSin Kari Kivimäki oli toinen, finaalikierroksen mennessä hieman alakanttiin.

H1-luokassa kärkikaksikko oli myös kokonaiskilpailun kärkikaksikko. Tämä kaksikko oli sama jotka olivat myös joukkue-SMissä henkilökohtaisissa keskiarvoissa korkeimmilla. Kotiseura MG-Acesin Jussi Heino ja TuRGSin Oliver Mäntylä. Järjestys oli lopulta myös sama, kun Heino löi kisan parhaan kierroksen 27 finaalissa ja meni kilpailun voittoon. Oliver Mäntylän oli tyytyminen toiseen sijaan tällä kertaa. Kolmanneksi luokassa tuli SMGKn Mirva Juhola, mutta kokonaiskilpailun kolmannen tilan vei nimiinsä Jori Pasanen.

Tulokset

 

Yyterin huopa-MOS

Yyterin rannoilla rantautui kolmasosa Pori Openin pelaajista ja yksi paluumuuttaja, nimittäin MG-Acesin Joni Rintalaa ei olla hetkeen henkilökohtaisessa kilpailussa nähty. Vahviten kisan aloittivat juurikin Rintala, seuratoverinsa Jussi Heinon ja Uppsala BGKn Aki Sillmanin kanssa. Takaa kuitenkin viimeisellä kierroksella kärkikahinoihin puski itsensä MG-Acesin Juha Lehto. Loppukiri riitti voittouusintaan seuratoveri Jussi Heinon kanssa, Rintalan ja Sillmanin jäädessä pronssiuusintaan. Pronssiuusinnan vei heti ensimmäisellä radalla Rintala. Kun taas voittouusinta meni aina radalle kolme asti, jossa Heino oli tällä kertaa parempi ja täydensi täydellisen viikonlopun itselleen.

Tulokset

 

-A