Norrvalla nationella houkutteli luokseen 43 pelaajaa aina Helsingistä asti.

Veteraaneissa tahtipuikkoa heilutti Botnian Christian Fremling, TuRGSin Jori Pasasen jäädessä toiseksi ja Botnian Elof Gädda kolmanneksi.

Naisten sarjassa nähtiin ilahduttavat 9 osallistujaa. Heistä ylivoimainen tällä kertaa oli TaRGSin Nina Mustonen. Botniakaksikko Päivi Lindroos ja Outi Ojala, sekä kotiseura NMGn Carina Smeds ottivat seuraavat sijat.

Junioreissa oli KMGn Kankaanpäiden taisto, jonka toistaiseksi vielä vei nimiinsä Jere, Aadan ollessa toinen.

H3-luokassa maltti ja tasaisuus oli valttia kun MG-Acesin Mikko Lehtonen hiipi viimeisellä luokkakierroksella pikkuhiljaa kotiseuran Tor Johanssonin kintereille ja lopussa ohi hötkyilemättä. Kolmanneksi Botnian Anki Sandvik.

H2-luokassa kovaa nousukuntoa osoittanut TuRGSin Pekka Mäntylä jatkoi vahvoja otteitaan ja meni selkeään luokkavoittoon. Malax IFn Peter Fant on päässyt hyvään tuttuun vauhtiin ja tuloksena toinen sija. MG-Acesin kitarasankari Juha Latva oli kolmas.

H1-luokassa TuRGSin Oliver Mäntylä oli aivan yksin kärjessä. Muut eivät mahtuneet edes samalle paikkakunnalle.

Finaalikierrokselle edenneet finalistit mittelivät taitojaan vain yhden kierroksen verran. Tässä Botnian tuleva tähti Kasper Kammonen oli omilla luvuillaan lyöden 27. Seuraavaksi paras tulos oli 31 ja sen löi TuRGSin Jori Pasanen. Kolmanneksi Pekka Mäntylä, neljänneksi Juha Latva ja viidenneksi Peter Fant.

Tulokset

Norrvalla Mixed.

Mukavat 12 paria osallistui tällä kertaa Mixed-kilpailuun. Taso ei aivan yltänyt edellispäivän tasolle, mutta se oli riittävä silti! Botnian eilisen menestyjät Christian Fremling ja Päivi Lindroos ottivat kisan komentoonsa heti eivätkä kärkipaikkaan luovuttaneet. Kasper Kammonen(Botnia)&Seija Björk(SMGK) koittivat kärkitaistoon, mutta eivät lopulta aivan sihen junaan kerenneet. Heille kuitenkin toinen sija. Kolmanneksi Botnian tuore aviopari Outi ja Harri Ojala.

Tulokset

 

-A