Tampereelle iskeytyi paikalle 31 henkilöä tällä kertaa vaikka sää olikin mitä mainioin!

Miesveteraaneissa odotettiin kotiseura Mansen Jukka Reunavuoren ja TuRGSin Jori Pasasen kohtaamista, mutta kohtaamisesta ei tällä kertaa tullut yhtä legendaarinen kuin esimerkiksi SM-kisoissa, vaan Reunavuori meni ja voitti. Reilusti. Pasaselle toinen sija ja SMGKn, Harry Grönlund otti kolmannen sijan.

Varttuneissa miehissä viime viikonlopusta sisuuntunut TuRGSin Pekka Mäntylä suorastaan murskasi muut. Yli 60 lyönnin voittomarginaali painuu luokkakilpailussa historian suurimpiin, ellei jopa suurimpaan eroon. MG-Acesin Janne Mäkelä oli toinen ja TuRGSin Jari Haapanen kolmas.

H3-luokassa nähtiin vähän menneisyyden värejä, kun kärkikaksikoksi muodostui TaRGSin Seppo Särkijärvi ja Mansen Timo Metsäranta, ja kolmanneksi TuRGSin Jussi Kuisma.

H2-luokassa turvallisessa johdossa lähes koko kisan ajan oli kotiseuran Timo Vartiainen. Perässä häntä jahtasi saman seuran velipoika Juha Vartiainen ja seuratoveri Greta Wedman. T. Vartiainen piti pintansa loppuun asti ja meni luokkavoittoon.

H1-luokassa kärkikaksikko oli jälleen sama kuin viime viikonlopun Pori Openissa, ja järjestyskin lopulta sama. Samalla se oli myös kokonaiskilpailun kärkikaksikko. MG-Acesin Jussi Heino meni siis lopulta voittoon, tällä kertaa toiseksi viimeisen kierroksen rykäisyllä. TuRGSin Oliver Mäntylälle toinen sija. Kokonaiskilpailussa kolmanneksi ehti Reunavuori, mutta luokan kolmanneksi meni TuRGSin Petri Lönngren.

Tulokset

Seuraavaksi ulkokauden päättää Virtojen MOS-kilpailu.

-A