[row_container dark=”no”]

[column width=”four” position=”first”]

Neljä parasta ja palkittua paria vasemmalta oikealle: 1. Kosti Salonen, Gustav Björnberg, 2. Eirik Seljelid, Aki Sillman, 3. Markku Sillman, Torgny Kjellström, 4. Jukka Reunavuori, Jussi Heino

[/column]

[column width=”eight” position=”last” ]

Omien suomalaisten pelaajiemme lisäksi saimme vieraita Ruotsista sekä Saksasta, ja ruotsalaiset huiput olivatkin suuressa roolissa kentällä. Parin muodostaneet Kungälvin seurakaverukset Aki Sillman ja Eirik Seljelid lähtivät kisaan voitto mielessäään. He tiesivät etukäteen saavansa pahimmaksi haastajakseen seitsemänä viime vuotena kuusi voittoa vieneen Tantogårdenparin Kosti Salonen-Gustav Björnbeg.

Ensimmäisten kuuden kierroksen jälkeen Sillman ja Seljelid takertuivat johtoasemaan ensin kolmella ja kahdella lyönnillä sen jälkeen neljällä ja taas vain yhdellä lyönnillä kasvattaen eron Salonen-Björnberg-pariin korkeimmillaan aina kahdeksaan lyöntiin. Kierros 22 osoittautui ratkaisevaksi: Seljelidin upea 18-kierros sai jatkoa vihreällä 24:llä, kun taas Björnberg jatkoi hyvää virettään parantaen edelliskierroksen tuloksen 20 siniseen 19-kierrokseen. Näin pelissä oltiin tasatilanteessa ennen kahta viimeistä finaalikierrosta. Ja finaalikierrokset olivat tasaiset! Seljelid ja peliin palannut Salonen eivät saaneet aikaan virheetöntä kierrosta, vaan mukaan mahtui molemmilla yksi kolmonenkin, Seljelidillä V-rataan ja Salosella Simpukkaan. Lyönnin häviö tuloksella 23 asetti nyt vuorostaan Sillmanin ja Seljelidin kiriasemaan. Viimeinen kierros ei alkanut Seljelidillä toivotulla tavalla, kun heti ensimmäinen rata meni ohi. Radalle 15., Salama, siirryttäessä Salonen johti kierrosta jälleen yhdellä lyönnillä, mutta piikkiä ei tullut ja tilanne tasoittui. Molempien lyönti Salttoon onnistui kuten myös Munuaiseen. Seljelid piikkasi myös viimeisen radan, Kiikarin, ja paineet olivat Salosella. Voitto vaatisi piikin, tasatilanteeseen päädyttäisiin kakkosella ja koko voitto menisi sivu suun kolmosella. Salonen kuitenkin hoiti hommansa kunnialla, ja tuttu pari sai pokaalin pideltäväkseen vuoden tauon jälkeen!

Kisa oli kahden kauppa alusta loppuun asti eikä piiruakaan periksi antaneiden Sillmanin ja Seljelidin hopeasijaa uhannut yksikään taakse jääneistä pareista. Pronssimiehet Markku Sillman ja Torgny Kjellström saivat myös hallita paikkaansa rauhassa, kun ero Jukka Reunavuoreen ja Jussi Heinoon kasvoi neljääntoista lyöntiin. Finaalikierroksilla parhaasta noususta vastasi manselaispari Juuso Tasku-Aapo Siurola. Ennen viimeisiä kierroksia pari löytyi sijalta seitsemän sekä Wedman-Ikola- että Lönngren-Andersson-paria viisi lyöntiä perässä. Erittäin lahjakas Siurola kuitenkin saavutti odotetun tavoitteen lyömällä uransa ensimmäisen täydellisen kierroksen! Vau! Upea 18-tulos nosti parin viidenneksi, joka jäi heidän lopulliseksi sijoitukseksi. Kehut on totisesti ansaittu, onnea Aapo!

Ja toki saimme kommentin uudelta 18-kerhon jäseneltä. ”Tsiuh!”  totesi Siurola tyylilleen uskollisesti!

Lopulliset tulokset: www.mrs.fi

Paljon lisää juttuja, kuvia ja kaikkea muuta: Suomen Ratagolfliiton Facebook

Voittajat ansaitsevat haastattelulleen oman uutisensa. Tämä tulossa pian!

Onnea Kosti ja Gustav! Grattis! And thank you for all the participants!

[/column]

[/row_container]