Botnia Speleniin kerääntyi 20 pelaajaa.

Veteraaneissa omansa otti kotiseura Botnian Christer Sund. Hän eteni myös finaaliin, ylivoimaisen luokavoiton lisäksi.

H3-luokassa nähtiin huima naisten taisto kun Botnian Outi Parkatti ja Anki Sandvik vaihtoivat johtoa useammin kuin sää tilaa! Lopulta niukkana voittajana tästä kamppailusta selvisi Anki Sandvik. Molemmat etenivät myös finaaliin lisämainintana.

H2-luokassa sitten tuimaa taistelua nähtiinkin kun ennen finaalikierrosta kärkiviisikko oli viiden pisteen sisällä ja finaalin jälkeen koko porukka oli 6 pisteen sisällä ja kärkikolmikko 2 pisteen sisällä! Tämän Agatha Christien romaaneitakin jännittävämpi näytelmä päätyi lopulta Singsbyn oman pojan/miehen Timo Kammosen, Botnia, voittoon. Toiseksi avoimien luokkavoittaja MG-Acesin Arttu Suojanen ja kolmanneksi Botnian Harri Ojala. Mutta ei tässä vielä kaikki. Kuten kunnon romaaniin kuuluun juonenkäänteitä löytyy nimittäin luokan voittajahan ratkesi ennen finaalia, joten Arttu Suojanen vei sittenkin luokkavoiton Timo Kammosen ollessa toinen.

H1-luokassa kärkikolmikko oli myös koko kilpailun kärkikolmikko. Kolmanneksi sijoittui kilpailun parhaan kierroksen (29) pelannut Botnian Matias Röj. Toiseksi sijoittui kärkeä ahkerasti hätyytellyt Botnian Sören Martin. Kärki ei tällä kertaa tullut Botniasta niinkuin voisi olettaa vaan Porista ja MG-Acesin riveistä. Nimittäin Jussi Heino tuli ja vei voiton!

Seurajoukkuetaiston vei odotetusti Botnian 1 -joukkue. Martin, Röj, Ojala kokoonpanolla. Toiseksi MG-Aces, Heino, Suojanen, Kujansuu kokoonpanolla ja kolmanneksi sijoittui Botnian 2 -joukkue Parkatti, Sund, T. Kammonen kokoonpanolla.

Tulokset

Norrvalla nationella

Vöyrin idylliseen maisemaan löysi itsensä 40 peluria ympäri Suomen.

Luokkakilpailu.
Veteraaneissa ylivoimainen voittaja oli TuRGSin Jori Pasanen ennen NMGn Kjell Sandbergiä ja MG-Acesin legendaa Juha Lehto.

Naisissa Mansen Mia Vuorihovi jatkoi voittokulkuaan ennen toiseksi tullutta kotiseura NMGn Carina Smedsiä ja kolmanneksi tulluttua Mansen Lotta Onikkia.

H3-luokassa nähtiin yllätysvoittaja kun Pekka Mäntylä, TuRGS tuli ja voitti! Toiseksi kotiseuran Kenth Smeds ja kolmanneksi myös kotiseuran Tor Johansson.

H2-luokassa nähtiin yllätysvoittajan pojan, kauden komeetan Oliver Mäntylän luokkavoitto ainoalla vihreällä lopputuloksella. Toiseksi kotiseuran Roy Smeds, Smedsin perheelle siis kolmoishopea! Kolmanneksi sateisessa Vöyrissä kuumuudesta kärsinyt Rami Paavola, MG-Aces.

H1-luokassa nähtiinkin vain kaksi sankaria, Timo Vartiainen, Manse ja Matias Röj, Botnia. Näistä parempi tällä kertaa oli Timo Vartiainen.

Finaalikierros. Finaalissa kärkikolmikkoon riitti alle par tulos. Paras tulos oli tällä kertaa 29 ja sen suoritti TuRGSin Jori Pasanen! Toiseksi seura- ja ikätoveri Jari Haapanen, ja kolmanneksi TuRGSin kolmoisvoiton täydensi Oliver Mäntylä.

Tulokset

Mixed

13 paria lähti taistelemaan voitosta. Kärkikolmikko pelasi itsensä värille, muut eivät. Kolmanneksi pelasi itsensä mentori ja mentoroitava Mika Rajala&Päivi Rantamarkkula! Toiseksi ennakkosuosikkipariksi leimattu SM-mitalisti kaksikko Rami Paavola&Mia Vuorihovi. Voittoon marssi huimalla loppukirillä Mansekaksikko Timo Vartiainen&Lotta Onikki. Tapahtumia riitti ja vilisi, sää oli oikutteleva ja omalaatuinen ja tässä tulokset

-A