World Adventure Golf Mastersin esikisaksi kutsuttuun FiAGMiin osallistui 29 pelaajaa 4 eri maasta. Ruotsista saapui 6 pelaajaa ja Tsekeistä saapui 4 pelaajaa. Saksasta saapui 1, toki suomalainen, muuan Pasi Aho.

Naisten sarjaan osallistui 5 pelaajaa. Ylivoimaisen voiton vei jokaisen kierroksen alle parin pelannut Annelie Lundell, Ruotsi. Toisesta sijasta puolestaan käytiin valtaisa taistelu. Ruotsin Jenny Erlandsson ja Suomen Seija Björk, SMGK, sekä Anki Sandvik, Botnia, olivat ennen viimeistä kierrosta kaikki 3 pisteen sisällä. Erlandsson aloitti vahvasti pelaten ensimmäiset seitsemän rataa 5 alle parin, mutta Björk laittoi vieläkin paremmaksi ja avasi 7 ensimmäistä täydellisesti 7 alle. Sandvikin kelpo 4 alle ensimmäiset 7 rataa ja yhtäkkiä oltiinkin 2 pisteen sisällä kaikki. Lopulta Sandvik ei onnistunut enempää lyömään alle parin ja tulokseksi 4 sija. Björk onnistui kerran, ja se ei riittänyt kuin kolmanteen sijaan sillä Erlandssonin liito jatkui loppuun asti viimeisellä kierroksella.

Miesten sarjassa pelasi siis 24 osallistujaa. Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä viiletti Ruotsin Gunnar Bengtsson pisteen erolla suomalaiskaksikkoon Marko Nuotio, SMGK, ja Aki Sillman, Uppsala BGK. Pari pistettä heistä vaani Tsekin Daniel Vlcek. Toisen päivän ensimmäinen kierros oli rankka kärkikolmikolle ja Vlcek hiipi kuin varkain ohi kärkeen. Viimeisellä kierroksella Vlcek jatkoi hyvää virettään mutta kärkiryhmän Nuotio yltyi hirmuvireeseen ja tuloksen 26 saattelemana hän tuli Vlcekin kanssa tasoihin. Kärjen takana Bengtsson ja Sillman hieman paransivat ja päätyivät tasapisteisiin kolmossijasta. Uusinnoissa, Bengtsson avasi ensimmäiseen rataan 2 ja Sillman vastasi tuloksella 1 joten kolmossija Sillmanille. Kärkiuusinnassa Vlcek ja Nuotio selvittivät ensimmäisen radan yhdellä. Toiseen rataan Vlcek avasi tuloksen 2, ja se riitti Nuotion peittoamiseen, harmillisen griini-ohiputin saattelemana. Luokkavoittoon siis Daniel Vlcek.

Kokonaiskilpailun finaaliin lähdettiin miesten kärkinelikon johtamana. Vlcek jatkoi mahtavaa toista päiväänsä ja marssi kokonaiskilpailun voittoon lopulta suhteellisen selkeästi. Nuotio taisteli urhoollisesti mutta jäi lopulta toiseksi. Taaempaa tuloslistassa nähtiin nousu kolmanneksi kun Ruotsin Christer Söderlund löi 28. Samaan aikaan Bengtsson ja Sillman hieman yskähtelivät. Sillmanille lopulta neljäs sija Bengtssonin valahtaessa hieman kauemmaksi. Morgan Munther Ruotsista nappasi lopulta viidennen sijan.

Joukkuekilpailu. Siitä tuli Daniel Vlcekin näytöksen myötä heille ylivoimainen voitto, Matej Vlcek ja Milan Provaznik täydensi joukkueen. Ruotsin kakkosjoukkue nappasi lopulta toisen sijan joukkueella Jens Bergström, Annelie Lundell ja Morgan Munther. Kolmanneksi sijoittui Kuopion oma joukkue KAGC Antti Pakkala, Pasi Halonen ja Mikko Oinonen upealla pelillä!

Tulokset

-A