Aloitetaan tiukka rypistys Koulukadun avoimista. 32 pelaajaa uhmasi sunnuntain säätiedotusta, joka lupasi hirmuista tulvasadetta, ja osallistui koulukadun avoimiin, tuohon Tampereen klassikkoon.

Varttuneissa naisissa valtikka pysyi Carina Smedsin, NMG, hanskassa alusta loppuun. Toiseksi tulleella Anki Sandvikilla, Botnia, ja kolmanneksi tulleelle kotiseura Mansen Minna Solalla ei ollut palaa tällä kertaa Smedsia vastaan.

Miesveteraaneissa Jori Pasanen, TuRGS, oli ainoa värillinen pelaaja lopputuloksissa ja se toi luonnollisesti luokkavoiton. Toiseksi sijoittui Pasasen seuratoveri Jari Haapanen ja kolmanneksi tasaisen kilpailun pelannut SMGKn Harry Grönlund.

H3-luokassa alkaa takavuosien tähti Joakim Borgar, TaRGS, löytää virettään. Viimeisen kierroksen paria isoa lukemaa lukuunottamatta, varma pelikokonaisuus ja luokkavoitto. Mansekaksikko Juha Vartiainen ja Lotta Onikki olivat seuraavina tuloslistalla.

H2-luokassa nuoruus oli valttia, kun luokkavoittoon rymisteli MG-Acesin Arttu Suojanen ja toiseksi sijoittui Mansen Aapo Siurola. Kolmantena nähtiin ratagolf-piireissä nuorta verta kun LMGKn ja Porvoon oma poika Joni Villanen otti kolmossijan ennen kauden komeettaa Oliver Mäntylää, TuRGS.

H1-luokan top 5 oli samalla koko kilpailun top 5 niin rysäytetään koko paketti kertaheitolla tähän. Kärkiviisikko pelasi myös kaikki vihreälle lopputulokselle, mitä avoimissa tätä ennen ja näillä radoilla oltiin nähty vain kerran. 4 ja 5 olivat Mansen Jukka Reunavuori ja Tantogårdens BGKn Oskari Vihervaara. Kilpailun kärkikolmikko puolestaan teki kilpailusta kutkuttavan jännittävän. Petri Lönngren TuRGS oli 7 pisteen johdossa ennen finaalikierrosta ennen MG-Acesin Jussi Heinoa ja Uppsala BGKn Aki Sillmania. Mutta ennen puoltaväliä koko konkkaronkka oli vain muutaman pisteen sisällä. Sitten puolivälin krouvin Möllberg ja Gentleman kaksikosta parhaiten selvisi kuitenkin Lönngren ja kasvatti johtonsa takaisin normaaliksi, Heinon ja Sillmanin pelatessa edelleen tasan. Tilanne näytti menevän näin loppua kohden kunnes Lönngren hieman yskähteli ja päästi takaa-ajokaksikon 2 lyönnin päähän. Lopulta Lönngrenin yskiminen rauhoittui ennen kahta viimeistä jotka hän laittoi varmasti sisään ja näin ollen meni ensimmäiseen Tampereen avointen voittoon! Toiseksi lopulta Aki Sillman ja kolmanneksi Jussi Heino.

Joukkuekisassa TuRGS otti omansa myös Lönngrenin johdolla, toiseksi Manse 1, ja kolmanneksi MG-Aces.

Tulokset

-A, p.s huomenna tulee Pohjanmaan kierros!