Uusi paikkakunta vanha tuttu pelimuoto. Parkanoon saapui peräti 11 joukkuetta selvittelemään välejään ja lopulta selvittämään mikä on paras seurajoukkuen Koronan vuonna 2021. Puolustava mestari Manse lähti melkein samalla joukkueella kuin viime vuonna liikkeelle, Aapo Siurolan, Juuso Sahlbergin ja Jukka Reunavuoren lisäksi ykkösjoukkueeseen nimettiin tuore Suomen Mestari, Mia Vuorihovi ja vanha konkari Eetu ikola. Kovimpana haastajana kisaan lähtisi yllättäen MG-Aces, huom. yllättäen. Viime vuoden hopeamitalisteja SMGKta, sekä aina vahvaa Botniaa ja TuRGSia unohtamatta.

Alkusarjassa A-lohkossa Manse 1 heilutti tahtipuikkoa, mitä myös teki Botnia ensimmäiset 4 ottelua ennenkuin nämä kärkijengit kohtasivat. Tämä ottelu meni Mansen nimiin ja heille palintona ansaittu suora välieräpaikka. Botnialaiset joutuivat tyytymään paikkaan puolivälierissä, ja samaan kohtaloon oli tyytyminen MG-Acesin kakkosjoukkueelle. B-lohkossa tilanne oli yhtä jännittävä ennen viimeistä pelikierrosta, MG-Aces 1 ja TuRGS 1 pelasivat vastakkain. Tähän otteluun tulosten valossa TuRGS 1 lähti ennakkosuosikkina, mutta kun porilaiset Jussi Heino ja Kimmo Lehtiö paransivat vuorollaan rataennätystä oli TuRGSille paikka puolivälierissä, MG-Acesin ottaen suoran välieräpaikan. Viimeisen puolivälieräpaikan nappasi SMGK.

Ensimmäisessä puolivälierässä TuRGS kohtasi MG-Acesin kakkosjoukkueen, ja yksinkertaisesti voitti ankkuriosuudella. Porilaisilta kuitenkin hieno taistelu. Toisessa puolivälierässä Botnia kohtasi SMGKn, ja tässä Botnia löi alusta asti kaasun pohjaan ja bensa ei loppunut. Botnia selkeästi välieriin.

Välierissä vastakkain astelivat MG-Aces ja Botnia sekä Mansen ja TuRGSin ykkösjoukkueet. Ensin mainittu taisto käytiin ensin, ja mikä taisto se olikaan. Pelaajat löivät isoja lukuja välillä mutta myös runsaan määrään ykkösiä. Kaikki tämä epätasaisuus johti siihen että tilanne oli täysin tasan ennen kahta viimeistä rataa. Takavuosina useat junioritaistot käyneet Tero Vaahtio ja Matias Röj olivat jälleen vauhdissa. Tällä kertaa Botnian Röj selvitti viimeiset kaksi rataa paremmin kuin Vaahtio ja se toi heille finaalipaikan. MG-Aces pronssi-otteluun. Toisessa välierässä Manse 1 otti kahden ensimmäisen pelaajan voimin sen verran vahvan johdon, että vaikka TuRGS 1 laittoi kahdella viimeisellä pelaajallaan parasta pöytään se ei silti riittänyt. Manse 1 siis jälleen finaaliin, ja TuRGS pronssiotteluun.

Pronssiottelussa molempien joukkueiden pelaajat pääasiassa löivät vähän lyöntejä, ja paikoin nähtiin ylilyöntejä, mutta kaikki tämä tapahtui niin että ero pysyi kokoajan alle viidessä, johtavan joukkueen vaihtuessa välillä. Lopulta aivan hienoisesti paremmin pelannut joukkue tuli lopulta Porista. Mutta ero jäi lopulta vain 4 lyöntiin.

Kultaottelussa puolestaan Mansen sama lähtökaksikko, Jukka Reunavuori ja Eetu Ikola eivät säästelleet yhtään ja ottivat tahoillaan yhteensä yli 20 lyöntiä etumatkaa. Ja kun loppupään kaksikko Mia Vuorihovi ja Juuso Sahlberg pelasivat 30 per henki ei Botnialla ollut tällä kertaa lopulta mahdollisuuksia. Manselle siis jälleen kultaa, Botnialle hopeaa ja MG-Acesille pronssia.

Tulokset

-A