PM-kilpailut järjestettiin tällä kertaa Ruotsissa, Asarumin kaupungissa sijaitsevassa sisähallissa. Suomen joukkue oli yllättäen suurilukuisin 19 urheilijallaan! Etukäteen päävalmentaja Aki Sillman oli asettanut tavoitteeksi 4 joukkuemitalia. Tämä ei aivan täyttynyt, mutta naisten hieno peli ja jopa Ruotsin hienoinen paineistaminen lopussa kyllä korvasi yhden nelossijan!

Naisille siis hopeaa joukkueella, Sandra Walker, Ida Hiltunen, Lotta Onikki ja Mirva Juhola. Junioreille myös hienosti hopeaa hyvällä pelillä joukkueella, Julius Myllymäki, Arttu Suojanen ja Aapo Siurola. Ikämiesten ja naisten joukkue ylsi neljänteen sijaan joukkueella Marko Nuotio, Tuula Mörck, Markku Sillman ja Jukka Reunavuori. Miesten joukkue taisteli vimmatusti sunnuntaina Tanskaa vastaan hopeasta, mutta joutui taipumaan muutamalla lyönnillä lopussa. Pronssia kuitenkin tuli joukkueella, Aki Sillman, Sören Martin, Tommi Lantta, Petri Lönngren, Eetu Ikola ja Oskari Vihervaara.

Henkilökohtaisella puolella Julius Myllymäki meni finaaliin asti sijoittuen lopulta kuudenneksi. Ikämiehissä ei kukaan päässyt kuuden joukkoon, mutta ikänaisissa kaikki kolme, Tuula Mörck, Carina Smeds ja Anki Sandvik menivät finaaliin asti! Heistä Mörck pelasi parhaiten saavuttaen lopulta PM-pronssia! Naisissa myös meni kolme finaaliin joista parhaimman suorituksen teki Mirva Juhola ollen hopealla, perässä pronssilla viimeisen päivän nousulla Sandra Walker ja neljänneksi Ida Hiltunen täydentämään suomalaisvoittoista kärkiviisikkoa! Miehissä Aki Sillman ja Eetu Ikola ylsivät finaaliin asti, Ikola hieman kauempaa toisen päivän upean pelin ansiosta! Lopulta Sillman sijoittui kuudenneksi ja Ikola seitsemänneksi, kummatkin voittivat mm. viime vuoden maailmanmestarin!

Kaiken kaikkiaan kolme joukkuemitalia ja kolme henkilökohtaista mitalia oli täysin kelpo suoritus!

 

-A