Senioreiden maajoukkue tiedote:

Moi kaikki,

Olen liittohallituksen kaudelle 2018 valitsema senioreiden maajoukkueen päävalmentaja. Kaudella 2018 pelataan elokuussa 8.-11.8. senioreiden EM-kilpailut huovalla ja eterniitillä Portelissa Portugalissa. Senioreiden maajoukkueessa voivat pelata henkilöt, jotka ovat syntyneet vuonna 1972 ja sitä aiemmin.

Joukkue koostuu seitsemästä miespelaajasta ja neljästä naispelaajasta. Valinnoissa tullaan kiinnittämään huomiota vanhoihin näyttöihin sekä pääsääntöisesti kesän huopa- ja eterniittikilpailujen tuloksiin.

Tässä vaiheessa olisin kiinnostunut kuulemaan kiinnostuksestasi pelata tai valmentaa edellä mainitussa kilpailussa. Eli mikäli olet alustavasti kiinnostunut osallistumaan SEM-kilpailuihin joko pelaajana tai valmentajana, niin laita siitä minulle tietoa osoitteeseen marko.nuotio@gmail.com.

Tulevaa ulkokilpailukautta innolla odottaen.

t. Marko

 

Yleisen sarjan maajoukkuetiedote:

 

Hei kaikki,

Yleisen sarjan EM-kilpailut pelataan tänä vuonna Italiassa, Predazzossa. Samassa paikassa missä pelattiin vuoden 2010 EM-kilpailut. Alustana ovat eterniitti ja betoni. Matkapäivät tulevat todennäköisesti olemaan 14-26.8. Joukkue tulee todennäköisesti koostumaan joukkueellisesta naisia, muutamasta miespelaajasta ja parista koutsista, todennäköisesti. Olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan oletko kiinnostunut pelaamaan EM-kilpailuissa, ja mikä olisi tavoitteesi, tai koutsaamaan. Ilmoitukset mielellään sähköpostiin aki.sillman@gmail.com

t. Aki