Talvikauden päättävään Porin Teamgolfiin oli saapunut 17 paria ympäri Suomen. Ensimmäistä sinistä kierrosta, alle 20 lyöntiä, ei tarvinnut kauaa odotella kun Ida Hiltunen ja Joonatan Reunavuori löivät ensimmäisellä kierroksella tauluun 19. Ensimmäiset kierrokset kokonaisuudessaan vahviten aloittivat kuitenkin kokenut kaksikko Porista, Juha Lehto ja Jori Pasanen. Tasainen 20-20-20 avaus riitti kärkipaikkaan kolmen kierroksen jälkeen. Perässä pisteen päässä oli Lotta Onikki ja Timo Vartiainen, 2 pisteen päässä Seija Björk ja Nina Mustonen ja 3 pisteen päässä olikin sitten jo useampi pari. Ennakkoon ajateltu tasainen kisa oli siis toteutumassa.

Ensimmäisellä finaalikierroksella nähtiin jotain odottamatonta nimittäin Mustonen ja Björk löivät täydellisen 18 käyttämättä yhtään parannusyritystä! Tämän ansiosta he siirtyivät kisan kärkeen, pisteen edellä Onikki&Vartiaista ja Pasanen&Lehtoa.

Viimeisellä kierroksella kotipelaajien kantti oli vahvimmillaan ja Pasanen&Lehto menivät lasketellen voittoon, kokonaisella pisteellä ennen seuraavia. Jussi Heino&Juha Latva ja Björk&Mustonen uusivat toisesta sijasta ja tämä uusinta kestikin aina Sillalle saakka missä Heino&Latva veivät kutkuttavan jännittävän uusinnan nimiinsä. He siis toiseksi ja Björk&Mustonen kolmanneksi. Neljänneksi hienosti Onikki&Vartiainen, viidenneksi niin ikään uusinnan jälkeen Sandra Walker&Arttu Suojanen ja kuudenneksi Timo Kuusela&Julius Lindholm.

Seuraavaksi karavaani suuntaa kohti ulkokautta ja ensimmäinen stoppi on legendaarinen Taivallahden Grand Prix!