Olvi Adventure Golf Masters, eli tuttavallisemmin OAGMiin osallistui reilun tusinan verran pelureita skouttaamaan radat FiAGMia varten. Naisten sarjaan osallistui vain Anki Sandvik eli luokan voitto myös hänelle, hienolla pelillä tottakai!

Miesten sarjaan saapui 12 pelaajaa ja ilahduttavasti peräti 6 uudempaa kasvoa Kuopion omasta seurasta! Aurinkoisessa Kuopiossa vahvimman startin ja lauantai-päivän sekä uuden rataennätyksen tekijä oli TaRGSin Tommi Lantta. Itseasiassa koko päivän keskiarvo oli alle aikaisemman rataennätyksen (29). Mutta se ei haastajia haitannut. Sunnuntaina peräti kolme sankaria pelasi finaalipäivän alle 30 keskiarvon ja loi kärkeen kutkuttavan jännittävän loppunäytelmän. Ennen 6 viimeistä rataa SMGKn Jyri Rantanen ja Marko Nuotio sekä kotiseuran Mikko Oinonen ja lauantain kingi Tommi Lantta olivat vain 2 pisteen sisällä toisistaan. Lopulta pisimmältä takamatkalta lähtenyt Rantanen ei aivan ylettänyt muiden tasosta jääden neljänneksi vaivaisen pisteen toisesta ja kolmasta sijasta. Parhaimman lopun tekijä ja koko kisan ajan suorituksiaan parantanut pelaaja oli myös kisan voittaja. Ja tämä pelaaja löytyi myös SMGKn riveistä, nimittäin Marko Nuotio meni voittoon ja hän jatkoi myös voittamattomana Kuopion Bellanpuistossa. Toisesta ja kolmannesta sijasta uusimaan jäivät siis Lantta ja Oinonen. Tämä uusinta ratkesi ykkösradan piikkiin, jonka tuotti Mikko Oinonen! Nuotio siis voittoon, Oinonen kakkossijalle ja Lantta kolmanneksi.