Vöyrin yksilökilpailu keräsi peräti 40 osallistujaa ympäri Suomen.

Miesveteraaneissa nähtiin peräti 14 osallistujaa. Omalle väriluvulleen pelasivat luokan voittaja TuRGSin Jori Pasanen, vihreää, ja luokan toinen MG-Acesin V-P Sundell, punaista. Toki vain pisteen perässä oli Sundellin seuratoveri Juha Lehto.

Naisten sarjassa kotiseura NMGn Carina Smeds meni helppoon voittoon.

Junioreissa Botnian Kasper Kammonen vei taiston KMGn Jere Kankaanpäätä vastaan.

H3-luokassa pelattiin uhkapelejä luokkien suhteen ja voittajaksi tässä uhkapelissä selviytyi, Botnian Anki Sandvik, pisteen erolla kotiseuran Kenth Smedsiin, joka vei kakkossijan 4pisteen erolla kotiseuran Tor Johanssoniin.

H2-luokassa voittoon kruisailivat niukasti Mansen Timo Vartiainen ja C-94 Johan Storbackan. Kolmanneksi itsensä pelasi TuRGSin, Patrik Eriksson.

H1-luokassa nähtiin voittajaksi kruunattiin yllättäen MG-Acesin Jussi Heino, toiseksi TuRGSin Oliver Mäntylä.

Finaalikierros. Finaali oli toisinto ykkösten parhaiden pelaajien keskiarvosta kun Heino löi 30 ja O. Mäntylä löi 32. Ne riittivät sijoihin yksi ja kaksi. Kolmanneksi itsensä puski Pasanen ja P. Mäntylä.

Tulokset

Mixed-kilpailu.

Peräti 10 paria saatiin osallistumaan päivän karkeloihin. Tulostaso ei päätä huimannut kun kisan paras kierros oli 37. Päivän voittajiksi selviytyi lopulta hieman odotetustikin pariskunta Smeds, vaikka he aloittivatkin puolikkaalla satasella kilpailunsa ja sijalta 8. Sen jälkeen tuloskäyrä oli ylöspäin ja pisteen voitto odotti lopussa. Toiseksi Mansen Seija Björk ja Botnian Kasper Kammonen. Kolmanneksi itsensä pelasi, myös vaivaisen pisteen hopeasijasta jääneet, Botnian Harri Ojala ja Outi Parkatti.

Tulokset

Seuraavana vuorossa on Pori Open sekä Yyteri Open. Tulossa myös katselmus miten senioreiden MMt ja yleisen sarjan EMt oikeen menivät!