Meneillään olleet Senioreiden MM-kilpailut ja tulevat yleisen sarjan EM-kilpailut rokottivat hieman osallistujalistaa mutta 25 rohkeaa peluria löysi silti itsensä Tampereelle.

Miesveteraaneissa konkarit, yllättäen, Juha Lehto, MG-Aces ja Timo Kammonen, Botnia olivat ylitse muiden. Kärkipaikka vaihteli edellämainittujen herrasmiesten välillä usein ja usein. Lopulta Lehto nappasi parin lyönnin johtopaikan viimeisellä kierroksella ja piti sen loppuun asti voittaen luokan. Lehdolle luokkavoitto ja Kammonen siis toinen. Kolmanneksi TuRGSin Jari Haapanen.

Varttuneissa miehissä ei paljon voittajasta ollut kysymystä kun Mansen Jukka Reunavuori löi värillisiä tuloksia kierros toisen jälkeen. Botnian Sören Martin kävi toki hetkellisesti johdossa lyöden ensimmäisenä päivänä luokan kaksi parasta tulosta mutta toisen päivän hieman heikompi tulostaso ei riittänyt kuin toiseen sijaan asti.

H3-luokassa Joakim Borgar, TaRGS, Aleksi Tång, TuRGS kävivät kaksintaistelun. Borgar otti 20 lyönnin voiton yhdellä kierroksella ja tämän turvin lasketteli lopulta luokkavoittoon, vaikka Tång kampoihin laittoikin rajusti.

H2-luokassa Mansen Juha Vartiainen ja TuRGSin Pekka Mäntylä aloittivat vahviten ensimmäisen päivän ja myös lopettivat vahviten sen. Mutta toisena päivänä tämä taso riitti vain sijoille 2(Vartiainen) ja 3(Mäntylä), kun Mansen Julius Myllymäen nosti tasonsa toiseksi päiväksi ja pyyhälsi muiden ohi.

H1-luokassa nähtiin kolmen hengen taistelu MG-Acesin Jussi Heinon ja TuRGSin Petri Lönngrenin ja Oliver Mäntylän välillä. Lönngren jatkoi siitä mihin viime vuonna jäi ensimmäisenä päivänä ja näytti menevän toiseen perättäiseen voittoon. Mutta sitten Heino löi 2 kertaa 27 sunnuntaina aamusti ja pyyhkäisi kärkeen ja karkuun ja voittoon lopulta. Lönngren toiseksi ja Mäntylä kolmanneksi.

Tulokset

Joukkuekilpailussa TuRGSilla oli tasaisin porukka ja he menivät joukkuekilpailun voittoon. Mansella edes oikea joukkuevalinta ei olisi vienyt voittoon, mutta helpohko kakkossija lopulta tuli. MG-Aces oli lopulta kolmas.

-A