[row_container dark=”no”]

[column width=”four” position=”first”]

[/column]

[column width=”eight” position=”last” ]

Raholan maratonin yhteydessä Ratagolfliitto palkitsi vuoden 2016 ratagolfaajan ja ratagolfteon.

Vuoden pelaajan tittelin ansaitsi TaRGSin Nina Mustonen upeasta match play taistosta varttuneiden EM-kotikisoissa.

Onneksi olkoon Nina! Miltä tuntuu olla vuoden 2016 ratagolfaaja?

-Kiitos! Hyvältähän se tuntuu. Vähän yllättynytkin olen, kun EM-kisojen reikäpeliä lukuunottamatta ei ole peli oikein kulkenut.

Tiukassa paikassa ylsit kuitenkin mainioon suoritukseen ja yllätit ehkä itsesikin. Ja se on hienoa! Saavutuksesi oli kauden arvokisojen paras suomalaissuoritus. Sijoituit neljänneksi match playssä, ja finaaliotteluunkin pääsy oli niin lähellä. Miltä saavutuksesi tuntuu näin jälkeenpäin? Kruunasiko Vuoden pelaaja-titteli varmasti ikimuistoisen minigolfkesäsi?

-Vähän on jäänyt harmittamaan juuri se, että finaalipaikka oli todella lähellä. Mutta jos joku olisi ennen kisaa sanonut minun olevan neljäs, en kyllä olisi uskonut! Täytyy olla tyytyväinen. Ja kyllähän se kruunasi kauden!

Vuoden ratagolftekona palkittiin puolestaan varttuneiden naisten joukkuepronssi samaisista kilpailuista. Mitali oli maamme ensimmäinen naisjoukkuemitali EM-/MM-kilpailuista!

Pelasit Nina myös pronssia voittaneessa naisjoukkueessa yhdessä Seija Björkin, Tuula Mörckin ja Minna Solan kanssa. Millaista oli pelata joukkueena, kun koko tiimi alkoi tiedostamaan mahdollisuuden historialliseen mitaliin?

-No hienoahan se oli! Meillä oi tosi mahtava joukkue koossa. Viimeisellä joukkuekierroksella jännitti sen verran, etten halunnut tietää tilannetta. Upeastihan se meiltä meni, ja pronssia tuli!

Lämpimät onnittelut vielä kaikille neljälle!

[/column]

[/row_container]