MM-kisoihin lähti Suomesta matkaan miesjoukkue ja kaksi naispelaajaa. Tällöin myös kaksi paria osallistui uuteen Mixed pairs kilpailumuotoon. Zhouzhuamgissa pelatut kisat tarjosivat uutta minigolfmaailmalle, kyseessä kun oli ensimmäinen MM-kilpailu koskaan mikä pelattiin Euroopan ulkopuolella. Suomen miesjoukkue starttasi matkaan järjestyksessä A. Sillman, M. Nuotio, P. Lönngren, T. Vartiainen, E. Ikola ja T. Vaahtio. Naiset menivät järjestyksessä L. Onikki ja M. Juhola

Aivan startti oli suomalaisilta vakuuttava kun ensimmäisten kierrosten jälkeen miesjoukku hätyytteli mitalisijoja ja Mirva Juhola taiteli top3 sijoituksilla. Sen jälkeen alkoivat isommat koneistot jyllätä ja suomalaiset jäivät hieman telineisiin lopulta. Miesjoukkue sijoittui lopulta kahdeksannelle tilalle, Eetu Ikolan ollen henkilökohtaisesti paras sijalla 19. Sen jälkeen Sillman jaetulla sijalla 20. Nuotio ja Lönngren hätyyttelivät miedosti matchplay-rajaa mutta jäivät lopulta muutaman pisteen siitä. Vartiaisen ja Vaahtion näytöt olivat 97% todella hyviä mutta valitettavasti mustat hetket olivat liian valtaisia näillä pelikentillä. Naisissa Juhola taisteli matchplay-paikasta vimmatusti mutta jäi lopulta hiukan paikasta. Onikki pelasi tasaisesti, mutta betonin tulostaso tasaisuudesta huolimatta ei aivan riittänyt korkeimmille sijoituksille.

Mixed kisaan lähti Ikola&Onikki ja Sillman&Juhola. Betonikierroksen jälkeen kummatkin hätyyttelivät finaalipaikkaa. Huovalla Sillman&Juhola esitys hieman takkuili parin radan verran, joka lopulta tuhosi heidän mahdollisuutensa finaalin. Mutta Onikki ja Ikola liekittivät senkin edestä! Pinnalla hienosti finaaliin. Finaalissa saksalaisen toisen lyönnin pienoinen vastoin käyminen lopulta vesitti haaveet suuremmasta riemusta. Lopulta sijoitus oli 11.

Matchplayhin tosiaan lähdettiin Ikolan ja Sillmanin voimin. Ikola aloitti oman ottelunsa Oleg Klassenia vastaan ottamalla ensimmäisen ratavoiton. Tilanne kuitenkin kääntyi muutaman radan jälkeen Klassenin ottamalla muutaman ratavoiton ja siirtymällä johtoon. Ikola taisteli vastaan minkä kykeni, mutta joutui lopulta taipumaan 5-2 lukemin.

Toisaalla Sillman kohtasi Marcel Noackin, kahden ensimmäisen radan jälkeen tilanne oli jo Sillmanille 2-0. Noack kuitenkin hivuttautui rinnalle, ja Sillmanin lyödessä näköharhaan 3 oli Noackilla paikka mennä ohi. Tätä ei kuitenkaan käynyt, jonka jälkeen Sillman otti seuraavasta radasta ratavoiton. Sitten tapahtui pieni jäynä Sillmanin toimesta, johon yleisö hieman hörähti ja Noackin pasmat sekosivat. Kolme seuraavaa rataa Sillmanin nimiin ja seuraavalle kierrokselle.

Toisella kierroksella vastaan asettui Kai Lödding. Tässäkin ottelussa Sillman meni aikaiseen johtoon eikä antanut johtoa enää takaisin, hieman tuuriakin oli matkassa, mutta aavistuksen paremmalla pelillä Sillman puolivälieriin. Siellä vastaan asettui Alexander Dahlstedt. Tällä kertaa Dahlstedt otti johdon alussa. Mutta Sillman kuitenkin taisteli itsensä pisteen johtoon puolivälin tienoilla. Sitten Sillman hukkasi pari seuraavaa rataa Dahlstedtille, jonka jälkeen hän taas taisteli itsensä tasoihin. Lopulta muutama rata ennen loppua Dahlstedt onnistui ottamaan johdon ja pitämään sen loppuun asti. Ehkä ensi kerrallasitten?

-A