Talvikauden avaukseen Raholaan ilmestyi 37 peluria.

E3-luokassa 10 peluria taistelivat kunniasta. Vanha konna Raimo Pessa löi alkukierroksilla pohjat 23-kierroksellaan joka oli ainoa vihreä tulos luokassa. TaRGSin Jan Björkman lähti piikkipaikalta finaalikierroksiin, Juha Vartiainen,Manse, liikkui hyökkäyssektorilla samoin kuin V-P Sundell, MG-Aces ja Minna Sola, Manse. Tämän viisikon sisällä kärki vaihtui useammin kuin Antti Rinteen mielipiteet! Loppujen lopulta kärkitrio oli tasan ja 4-5 sijat jäivät pisteen päähän. Sijoille  4 ja 5 sijoittuvat Sola ja Sundell. Kolmihenkinen uusinta oli yllättävän lyhyt Raholassa nähtyihin. Vartiainen jätettiin tylysti kolmanneksi, Pessa joutui tyytymään toiseen tilaan kun voiton lopulta kuittasi Björkman.

E2-luokassa nähtiin peräti 17 osallistujaa, lienee osallistujamäärissä jonkin sortin luokkakohtainen ennätys! Mansen nuorikaarti oli vireessä Julius Myllymäen ja Juuso Sahlbergin johdolla. Myllymäki selvitti jokaisen kierroksensa vihreälle ja voitti luokan peräti 15 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Sahlbergiin, jonka hyvä tasainen kilpailu riitti vain hopeaan. Kolmanneksi pienen loppukirin siivittämänä oli Jyri Rantanen, SMGK. Top vitosen täydensi neljänneksi tullut Seija Björk, Manse, ja viidenneksi ylsi Nina Mustonen, TaRGS.

E1-luokassa hyvin pienimuotoisen comebackin tehnyt Juuso Tasku, Manse, ei säästellyt. 18 tauluun heti kättelyssä ja luulot pois kilpakumppaneilta. Jukka Reunavuori, Aapo Siurola, Marko Nuotio ja Petri Lönngren siirtyivät takaa-ajajien rooliin. Siurola hieman hyytyi alkurutistuksen jälkeen jääden viidenneksi. Lönngren rutisti ohi kalkkiviivoilla päätyen neljänneksi. Nuotio jäi lopulta tasaisella pelillään kolmanneksi, mutta tämä ei silti tarkoittanut että Tasku vei paluukisassaan voiton, ehei. Nimittäin Jukka Reunavuori oli peli päällä. Viimeisen kierroksen 18 ei ollut kaukana. Viimeinen rata sen esti, mutta ei kuitenkaan luokkavoittoa, jonka Reunavuori otti nimiinsä.

Matchplayssa heti ensimmäisellä kierroksella nähtiin yllätys kun E3-luokkavoiton vienyt Björkman voitti Aki Sillmanin. Muuten mentiinkin yllätyksettömästi sijojen 1,2,3 ja 5 mennessä välieriin. Myllymäki kohtasi Lönngrenin ja Reunavuori kohtasi Siurolan. Myllymäki jatkoi fantastisia otteita ja meni finaaliin vastustamattomasti. Siurola jatkoi myös hyviä matchplay esityksiään ja meni finaaliin. Lönngrenin ja Reunavuoren pronssiottelu oli kovatasoinen, jossa Reunavuori ei antanut tuumaakaan Lönngrenille. Kolmanneksi siis Reunavuori. Myllymäen ja Siurolan kohtaaminen oli huomattavasti maalirikkaampi, jonka voittajaksi lopulta selviytyi selkeästi viikonlopun paras pelaaja Julius Myllymäki.

Kuinka pitkälle superviikonlopun esitykset riittävät sisä-SM kilpailussa Porissa joka pelataan ensi viikonloppuna, se jää nähtäväksi!

 

-A