Naisten CL-karsinta pidettiin tällä kertaa Lahden huopakilpailun ohessa. Paikalle saapui melkein kolmekymmentä osallistujaa. Ja se tarvittava 1 naisjoukkue. Manse. Onnea Manselle siis.

H3-luokassa nähtiin vain muutama värillinen kierros, ja kun 75% näistä kierroksista osui SMGKn Jyri Rantasen tuloskorttiin, oli luokan voitto helppo jakaa Rantaselle. Toiseksi sijoittui viimeisen kierroksen hyvällä rutistuksella Mansen Joonatan Reunavuori. Kolmanneksi pelasi itsensä kärkikolmikon tasaisimmin pelannut TaRGSin Juha Suomela.

H2-luokassa monet varmaan ajatteli, että viime viikonlopun henkilökohtaisesti paras pelaaja Mansen Julius Myllymäki menee omia teitään, mutta toisin kävi. Ensimmäisen päivän jälkeen Mansen Aapo Siurola ja Ida Hiltunen pitivät Myllymäen tiukasti otteessa. Myös Botnian konkari Harri Ojala oli iskuetäisyydellä. Toisena päivänä kuitenkin Myllymäki osoitti riittävää kylmäpäisyyttä ja meni niukkaan luokkavoittoon ennen Ojalaa ja Hiltusta. Toiseksi uusinnan jälkeen sijoittui Ojala ja kolmanneksi Hiltunen.

H1-luokkaan saatiinkin sitten enemmän eroja. Ensimmäisen päivän siniselle pelannut Aki Sillman, Uppsala BGK, näytti jo menneen menojaan kunnes toisena päivänä Petei Lönngren aloittinhurjan kirin. TuRGSin mies pääsi jo kuuden pisteen päähän mutta finaalikierroksella ei enää puhti riittänyt ottamaan loppuja lyöntejä kiinni. Sillman siis luokan ja koko kisan voittoon. Lönngren yhtä selkeästi kakkoseksi ja kolmanneksi uoean viimeisen kierroksen saattelemana Mansen Juuso Sahlberg. Tämä oli myös kokonaiskilpailun kolmen kärki.

Seuraavaksi jännittämään Kalliojärvelle ja sen siivittämänä senioreiden MM-kisoja.

-A