Kalliojärvellä pelattiin jälleen. Sairastelut rokottivat hieman osallistujalistaa ja lopulta 25 pelaajaa starttasi kilpailuun.

Veteraaneissa ennakkosuosikki oli niin monesti hyvin Kalliojärvellä pelannut V-P Sundell, MG-Aces. Ensimmäisellä kierroksella Sundell antoi kuitenkin sen verran eteen, ettei kyennyt kärkeä saavuttamaan. Kolmanneksi lopulta sijoittui Sundell. Toiseksi sijoittui luokan tasaisin pelaaja, TuRGSin Jari Haapanen. Voittoon ehkä jopa hieman yllättäen meni NMGn Tor Johansson, hienon 30 kierrostuloksen siivittämänä.

H3-luokan kärkipaikoilla nähtiin nuorta verta kun TuRGSin Leevi Kivimäki ja kotiseura KMGn Jere Kankaanpää taistelivat luokkavoitosta. Taistelu päättyi lopulta viimeisen luokkakierroksen puolivälissä kun Kivimäki karkasi yli 6 lyönnin johtoon. Kankaanpää siis toiseksi.

H2-luokassa nähtiin manselaisten esiin marssi kun kolmikko Aapo Siurola, Kalle Kurikka ja Timo Vartianen olivat kolmoisjohdossa ensimmäisen päivän jälkeen, edellä mainitussa järjestyksessä. Toisena päivänä alkoi Kurikan nousu tupla 31 oli niin kova valtti että se riitti luokkavoittoon asti. Siurolalle historian ensimmäinen huopa sininen kierros ja toinen tila. Vartiaiselle kolmas sija.

H1-luokassa nähtiin harvinainen kahden pelaajan kisa kun MG-Acesin Jussi Heino ja Uppsala BGKn Aki Sillman kohtasivat. Ensimmäisen päivän aikana Sillman vei tasaisuudellaan itsensä n. 10 lyönnin johtoon ja piti sen toisena päivänä myös mennen luokkavoittoon. Heino siis toinen.

Tulokset

Finaalikierros.

Luokkavoittajat ja 8 seuraavaksi parasta pääsivät finaalikierrokselle. Eli Johanssonin, Kivimäen, Kurikan ja Sillmanin lisäksi jatkoon meni Heino, Siurola, Vartiainen, Sundell, Haapanen, Malaxin Peter Fant, C-94n Johan Björklund ja NMGn Mika Hautamäki.

Ensimmäisen puoliskon vahvimmin aloittivat Kurikka ja Fant ollen 9 jälkee  -2 ja -3 tuloksessa. Sillman hiillosti takana -1 tuloksella ja Siurola +-0 tuloksessa. Puolivälin jälkeen kärki vaihtui kun Kurikka selvisi virheettömästi muutamasta seuraavasta radasta ja Fant ei aivan. Sillman hiipi myös lähemmäksi taustalla. Kurikka yskäisi kerran kehdolla, ja Fant nousi tasoihin lopussa. Tästä tulisi myös voittouusinta kun Sillman jäi pisteellä kaksikosta ja Siurolakin lopulta 3 pistettä. Uusinta ratkesi jo ensimmäiseen rataan kun finaalikierrosten erikoismies Kalle Kurikka iski heti ja otti jälleen omansa finaalikierroksella. Fantille toinen sija.

Finaalitulokset