Kaksipäiväiseen Lahdessa pelattuun eterniittikilpailuun osallistui 17 hurjapäätä, huonoista sääennuisteista huolimatta.

E3-luokassa tasaisen varma suorittaminen riitti voittoon ja tasaisin oli TaRGSin Jan Björkman, vain seitsemän lyönnin hajonta kierrostulokssia ja eniten värillisiä kierroksia toivat helpon luokkavoiton.

E2-luokassa TaRGSin Tommi Lantta ja Mansen parivaljakko Juuso Sahlberg ja Ida Hiltunen olivat selkeästi tämän sarjan tasaisimmat suorittajat. Kaikilla saman verran punaisia ja vihreitä kierroksia. Tällä kertaa ratkaisi kuinka matalalle yksittäiset kierrokset menivät. Hiltusen kolme parasta olivät yhdessä 68, Sahlbergin 67 ja Lantan 64. Järjestys luokassa oli myös tämä. Voittoon siis Lantta, toiseksi Sahlberg ja kolmanneksi Hiltunen.

E1-luokassa oli vain kolme osallistujaa, mutta sitäkin laadukkaampia osallistujia koska tämä kolmikko valtasi myös kokonaiskilpailun kolme kärkisijaa. Aapo Siurola, Manse, Marko Nuotio, SMGK ja Petri Lönngren TuRGS olivat sarjan taistelijat. Kun nyt ollaan tasaisuudella ja tulosten mataluudella vertailtu niin jatketaan. Kaikki kolme olivat hämmentävän tasaisia, Eroa kärjen ja kolmannen välillä tuli vain neljä pistettä. Voittajalla oli korkein tulos vain 26, ja tämä isojen virheiden minimointi tuli kokemuksella. Eli luokan ja kokonaiskilpailun voittoon meni siis Marko Nuotio. Toiseksi tuli kaksi huonointa (27,29) mutta myös kaksi parasta kierrosta (21,21) lyönyt peluri, jossa selkeästi aistii nuoruuden innon, Aapo Siurolalle siis luokan ja kokonaiskilpailun toinen sija. Tämä tarkoittaa että Petri lönngren joutui tyytymään kolmanteen sijaan niin luokassa, kuin kokonaiskilpailussakin. Kokonaiskilpailun neljös oli Tommi Lantta ja viides oli Juuso Sahlberg.

Tulokset

Seuraavan kerran kilpaillaan puolentoista viikon päästä Lahden huovilla. Tervetuloa kisaamaan ja/tai seuraamaan!