Kalliojärven upeisiin mökkimaisemiin oli tällä kertaa itsensä löytänyt 32 pelaajaa. Elohopea näytti jälleen lähemmäs 30 astetta paikoin, mutta yhtä suuri hornankattila paikasta ei tullut mitä viime viikonlopun Tampere tarjosi. Pelisysteemi oli hieman erilainen mitä muissa. Luokkavoittajat pääsivät suoraan nollilta lähtevään finaaliin, jonka lisäksi 8 parasta tulosta menisi myös tähän yhden kierroksen finaaliin.

Naisissa luokkavoiton taistelu meni aina viimeisille radoille asti kun Botnian Outi Parkatti ja C-94n Ann-Louise Holmblad vaihtelivat johtoa. Lopulta Parkatti oli niukasti pisteen parempi Holmbladia ja matkasi finaaliin.

Veteraaneissa oli tasainen kärki ja kovahko taso. MG-Acesin V-P Sundell ja Juha Lehto olivat mukana, SMGKn Harry Grönlund oli mukanaa ja Mansen Markku Sillman oli mukana. Viimeiselle karsintakierrokselle lähdettäessä Sundell ja Grönlund olivat tasoissa, Sillman pisteen perässä, Lehto hieman kauempana. Sillman avasi heikosti ja putosi kärkitaistosta kauas. Sundell aloitti loistavasti, mutta Grönlund sinnitteli ja nousi jopa pisteen päähän ennen neljää viimeistä rataa. Näissä Sundell kuitenkin oli parempi ja näin luokkavoitto Sundellille, toinen tila Grönlundille, kolmas hyvän loppukirin tehneelle Lehdolle ja nelostila Sillmanille. Kaikki kuitenkin menivät tulosvertailussa finaaliin!

H3-luokassa vahvoja otteita esitti jälleen Ville Kurikka Mansesta ja meni ainoana kaikki kierrokset alle 40 lyöneenä luokkavoittoon. Toiseksi tuli NMGn Roy Smeds ja tulosvertailu riitti myös finaalipaikkaan.

H2-luokassa nähtiin kolmen miehen taisto voitosta, ja tämän voiton vei Malaxin Kari Keskitalo, toiseksi Harri Ojala, Botnia ja kolmanneksi Timo Vartiainen, Manse

H1-luokassa alun taso oli huima. MG-Acesin Jussi Heino 3 kierroksen jälkeen sinisellä (alle 30 ka) Petri Lönngren TuRGS heti perässä tasan 30 keskiarvolla. Aki Sillman, Kungälvs BGK, hieman kauempana. Tämän jälkeen Sillman löi tauluun jaetun rataennätyksen ja nousi kuin varkain kärkeen ennen toista päivää. Toisena päivänä taisto oli huima Lönngrenin ja Sillmanin välillä. Näytti jo viimeisellä karsintakierroksella hetken siltä, että Sillman menee helpohkoon voittoon, kunnes Lönngren lopetti viiteen piikkiin kierroksen. Sillmanin hieman takellellassa lopun jäi lopulta eroksi vain piste Sillmanin hyväksi. Kolmanneksi Heino, neljänneksi Sören Martin, Botnia ja viidenneksi MG-Acesin Kari Kivimäki. Nämä henkilöt myös etenivät tulosvertailusta finaaliin.

 

Finaali.

Jännittävä yhden kierroksen finaali tarjosi monille mahdollisuuden nousta Kalliojärven mestariksi.  Grönlund, Martin ja Lönngren mm. aloittivat vahvasti kierroksensa, mutta aivan loppuun asti rullaus ei kestänyt. Porin kaksikko Kivimäki ja Sundell puolestaan ottivat kirivaiheen lopussa ja pyyhkäisivät em. kolmikon ohi ja jaetulle kolmossijalle tuloksella 32. Kärkikaksikko oli kuitenkin Heino ja Sillman. Heino oli jo hieman jäänyt Sillmanista, mutta seitsemän piikin tuubi toi hänet pisteen päähän. Draamaa ei lopussa puuttunut, kun helpohkoon postiluukkuun Sillman missasi ensin yhden, ero Heinoon enää kaksi. Toinen lyönti postiluukun takareunaan, hieman ilmaan ja kupin pohjalle, mutta trampoliinikohtaan pohjassa ja pallo pomppasi kupin pohjalta pois. Ero piste. Kolmas viimein sisään, sen jälkeen molemmat miehet pelasivat virheittä lopun ja näin Sillman voittoon tuloksella 28. Heino toinen tuloksella 29. Ensimmäistä kertaa karsintakisan voittaja voitti myös finaalin. Samalla ensimmäistä kertaa koko kilpailun keskiarvo meni jollain siniselle (Sillman 29,71). Kolmossijasta käyty uusinta päättyi Kari Kivimäen voittoon Sundellista. Näin Kivimäki kolmas, Sundell neljäs ja Lönngren&Grönlund jaettu viides.