Tällä kertaa Tampereen avoimet pelattiin jo heinäkuussa poikkeuksellisesti ja poikkeuksellista oli myös sää. Elohopea näytti +30 astetta ja aurinko paistoi esteettä. Se verotti myös pelaajia kun vain 32 lähti ja 30 selvisi maaliin asti. Ennen kokonaiskilpailua mennään sarjoihin.

Miesveteraaneissa ensimmäisen päivän dominoija oli Harry Grönlund, SMGK, mutta toisena päivänä Mansen ikämies-stara Markku Sillman laittoi suurempaa vaihdetta silmään ja pyyhälsi lopulta luokkavoittoon, Grönlundin ollessa toinen.

Varttuneissa miehissä oletettavissa oli Marko Nuotion, SMGK,  ja Jukka Reunavuoren, Manse, uusintaottelu. Alkuun näyttikin kisa tiukalta, mutta sitten kotiseuran Reunavuori irrottautui ja meni selkeään luokkavoittoon.

H3-luokka näytti ennakkoon siltä että LMGKn kolmikko olisi vahvimmat haastajat kotiseuran pökkäreille, ja näin myös kävi. Karl-Anton Lönnrothin ja Juuso Sahlbergin johdattelemana kävivät LMGKn pojat taistoon Mansen Ville Kurikkaa ja Julius Myllymäkeä vastaan. Ville Kurikka oli kuitenkin pysyen ainoana jonka kierrokset olivat kaikki 45 tai alle. Ja se riitti finaalipaikan lisäksi luokkavoittoon. Lönnroth toinen, ja Sahlberg kolmas.

H2-luokassa Mansen Timo Vartiainen ja Ida Hiltunen kävivät voitosta taistelua alusta loppuun, mutta Vartiaisella toinen päivä oli onnistuneempi ja näin luokkavoitto Vartiaiselle.

H1-luokassa kärjessä viiletti tutut nimet Oskari Vihervaara, Tantogårdens BGK, ja Aki Sillman, Kungälvs BGK. Mutta upea toinen päivä toi myös TuRGSin Petri Lönngrenin mukaan luokan sekä kokonaiskilpailun voittotaisteluun. Finaalikierrokselle lähdettiin Vihervaaran pisteen johdossa Lönngreniin ja 9 pisteen johdossa Sillmaniin. Pitkin kierrosta Sillman napsi pinnoja pois kärkikaksikon johdosta ja lopulta nousi Lönngrenin kanssa tasoihin radalla 12 ja ohi seuraavien ratojen jälkeen ja pääsi peräti 2 pisteen päähän radalle 16 mennessä. Vihervaara kesti kuitenkin loppuun asti ja meni niin luokan kuin kokonaiskilpailun voittoon ennen Sillmania ja Lönngreniä. Neljänneksi kokonaiskilpailussa Jukka Reunavuori ja viidenneksi Mansen Eetu Ikola.

-A