Pietarsaaren maratonin sijaan pelattiin tänä vuonna Jeppis Open minne saapui 35 osallistujaa.

Naisten luokassa nähtiin suurta dominointia kun Mansen Lotta Onikki vei muita yli 40 pisteen voimin ennen Botnian Outi Parkattia ja kotiseura C-94n Monica Suonperää. Onikki ylsi myös finaaliin asti, jossa sijoittui lopulta koko kilpailun kuudenneksi.

H3-luokassa nähtiin läpimurtokauttaan pelaavan Mansen Kalle Kurikan voitonmarssi. Hyvällä pelillä hän pääsi myös finaaliin ollen siellä neljäs. Toiseksi luokassa nuori Kasper Kammonen, Botnia ja kolmanneksi Mansen Juha Vartiainen.

H2-luokassa nähtiin Pohjanmaa-voittoinen palkintopalli kun Botnian Harri Ojala voitti, NMGn Carina Smeds oli toinen ja Botnian Timo Kammonen kolmas.

Sitten aletaankin pääsemään kärkiluokkiin. Ensin H1-luokka jossa kolmannen sijan tällä kertaa nappasi SMGKn Mirva Juhola, joka oli myös finaalissa ollen siellä kahdeksas. Toiseksi iski TuRGSin nouseva talentti Oliver Mäntylä, joka puolestaan oli finaalin viides. Voittoon marssi viime aikoina vahvasti kunnostautunut TuRGSin Timo Kuusela joka tuntuu olevan aina kärkikahinoissa kun lähtöviivalle astuu. Finaalissa hänelle viimeinen podium-paikka eli sija 3.

Varttuneiden sarjassa SMGKn Marko Nuotio oli naisten sarjan voittaja Onikin tavoin omilla luvuillaan voittaen sarjansa lähes 20 lyönnin turvin. Finaalissa se riitti kuitenkin vasta sijalle 2. Toiseksi luokassa ylsi Jari Haapanen, TuRGS, joka päätyi finaalissa sijalle seitsemän.

Veteraaneista tällä kertaa löytyi tällä kertaa kisamme kokonaisvoittaja. Luokan kolmas kuitenkin oli SMGKn Harry Grönlund, ja toiseksi luokassa sijoittui Porin MG-Acesin Juha Lehto. Mutta luokan ylivoimaiseen voittoon ja kokonaiskilpailun ylivoimaiseen voittoon meni TuRGSin Jori Pasanen, joka voitti luokkansa vakuuttavalla 33 lyönnin erolla ja kokonaiskilpailun peräti kymmenen lyönnin turvin.