Suomen minigolf asteli uudelle paikkakunnalle kun Kuopion Bellanpuisto päätti järjestää tänä vuonna Finnish Adventure Golf Mastersin. Ensi vuonna samalla radalla pelataankin sitten World Adventure Golf Masters, eli tämä toimi oivana lämmittelynä niitä kekkereitä varten. Paikalle saapui 21 innokasta pökkäriä.

Juniorisarjan vei MG-Acesin Arttu Suojanen tasaisella pelillään.
Naisten sarjassa nähtiin huomattavasti enemmän draamaa, kun alun vahviten aloittanut Anki Sandvik, Botnia, hyytyi hieman ensimmäisenä päivänä päästäen Carina Smedsin, NMG, ja Seija Björkin, Manse, ohitseen. Toisena päivänä alkoi hurja kiri, mutta luokkakierrosten loppuessa kesken kaiken oli Sandvikin tyytyminen toiseen sijaan, koska Seija Björk pelasi vakuuttavan luokkakilpailun ja otti näin luokkavoiton. Smeds kolmas.

Miehissä ensimmäisen päivän jälkeen tilanne oli kutkuttavan jännittävä. Kärkikuusikko, Tommi Lantta (TaRGS), Kimmo Lehtiö (MG-Aces), Marko Nuotio(SMGK), Aapo Siurola (Manse), Tom Ahlberg (Botnia), ja Juha-Petri Kujansuu (MG-Aces), olivat vain 2 pisteen sisällä toisistaan. Finaalipäivänä kärkipaikalla nimet pyörivät kuin hedelmäpelissä, ennen kuin viimeisellä luokkakierroksella Nuotion Marko lämäsi rataennätyksen (29) tiskiin, ja siirsi itsensä muiden ulottumattomiin, Se piti loppuun asti, joten Nuotiolle voitto luokasta. Aapo Siurola sijoittui lopulta luokassa toiseksi ja Ahlberg kolmanneksi.

Finaalissa Nuotio piti pintansa ja meni kokonaiskilpailun voittoon. Ahlberg kiri itsensä hyvällä lopulla toiseksi. Kolmanneksi uusinnan jälkeen Siurola ja neljänneksi Lantta. Kärkiviisikon viimeisen paikan itselleen nappasi lopulta Kujansuu.

Joukkuekilpailussa SMGK oli ylivoimainen, mutta toisella sijalla nähtiin poikkeuksellinen tulos koska kotiseura ja tulokasseura KAGC tulokaspelaajillaan Mikko Oinonen, Pasi Halonen ja Antti Pakkala ottivat upean hopeasijan lyöden viimeisellä joukkuekierroksella parhaansa ja ohittaen näin kolmanneksi tulleen MG-Acesin.

Seuraavaksi siirrytään sisälaitumille ja Raholassa pelattavaan Superviikonloppuun.

-A