Ulkokausi saatiin paketoitua hetki sitten ja eikä aikaakaan kun sisäkausi pyöräytettiin käyntiin Tampereella Raholan liikuntakeskuksessa. Peräti 40 pelaajaa saapui kaksipäiväiseen turneeseen, jossa ensimmäisenä päivänä pelataan 5 kierroksen luokkakisat ja karsinta sunnuntaille, 32 pelaajan matchplaylle.

Luokkakilpailu, Lauantain

E3-luokassa luokan tulokas NMGn Mika Hautamäki aloitti vahvasti johtaen muiden yllätykseksi koko luokkaa. Vauhti kuitenkin hyytyi hieman lopulta, jolloin TaRGSin Jan Björkman ja Mansen Juha Vartiainen kaahasivat ohi. Jälkimmäisen kaksikon ero syntyi toiseksi viimeisellä kierroksella kun Björkman antoi hieman siimaa parin nelosen saattelemana, ja tähän Vartiainen tarttui ja piti eron loppuun eli luokkavoittoon asti. Björkman sijoittui lopulta toiseksi.

E2-luokassa nähtiin harvinaisempi nais-ylivoima. Ainoat pelaajat vihreällä keskiarvolla (alle 25) olivat kaikki naisia! Mia Vuorihovi ja Ida Hiltunen Mansesta ja Mirva Juhola SMGKsta olivat vertaansa vailla. Tällä kertaa kaikki olivat suhteellisen tasaisia, joten parhaimmat kierrokset ratkaisivat. Vuorihovilta löytyi 24-22 kombo, Hiltuselta 22-21 kombo ja Juholalta 21-20 kombo, niin tästähän sen järjestyksen voi siis päätellä. Kyllä. Juhola luokkavoittoon, Hiltunen toinen ja Vuorihovi kolmas.

E1-luokassa nähtiinkin todella kovatasoinen kilpailu. Tuttu manselaiskaksikko ja viime vuoden luokkavoittoduo Jukka Reunavuori ja Julius Myllymäki olivat jälleen vahvalla pelipäällä. Tällä kertaa hurjaan vauhtiin mukaan lyöttäytyi Uppsalan Aki Sillman ja SMGKn Marko Nuotio. Kärjessä viiletti 3 kierroksen jälkeen Reunavuori, perässään Sillman 2 lyönnin päässä ja Myllymäki-Nuotio kaksikko 4 lyönnin päässä. Ensimmäiseksi nähtiin Myllymäen ensimmäinen eterniitillä pelattu sininen kierros (19), ja heti perään Sillman löi 19. Kun Reunavuori löi 22 yhtäkkiä tilanne olikin todella tiukka. Sillman johti yhdellä Reunavuorta ja kahdella Myllymäkeä. Nuotiolla oli harmittava iso luku yhteen rataan joka pudotti hänet podium-taistosta. Finaalikierroksella Myllymäki ja Sillman jatkoivat mihin edellisellä kierroksella jäivät. Myllymäellä pieni kolautus viimeiseen rataan vei toisen 19 kierroksen, Sillman puolestaan toisti täsmälleen edellisen kierroksen ja löi 19. Reunavuoren toistaessa edelliskierroksen tuloksensa lopputulokseksi saatiin järjestys Sillman, Myllymäki, Reunavuori.

Matchplay, Sunnuntai

Heti ensimmäisellä kierroksella meinattiin nähdä jättiyllätys kun TuRGSin Niko Aitto-oja johti ensimmäiset 9 rataa eilisen voittajaa Aki Sillmania vastaan. Peli eteni viimeiselle radalle asti, jossa Aitto-ojalla oli vielä paikka tasoittaa, mutta kiikariin mennyt hieman kova lyönti lopulta osui mennessä kuppiin ja ei jaksanut enää tulla takaa ja ottelu päättyi pisteen erolla Sillmanin hyväksi. Muita yllätyksiä ei ensimmäisellä kierroksella juuri ollut.

Toisella kierroksella nähtiin ensimmäinen suurempi yllätys kun MG-Acesin Tero Vaahtio otti ja voitti SMGKn Marko Nuotion. Muutama tiukka matsikin nähtiin kun TuRGSin Jari Haapanen laittoi Mansen Julius Myllymäelle kampoihin aina viimeiselle radalle asti, ja saman teki isä-poika ottelussa Mansen Markku Sillman taistellessaan viimeiselle radalle asti poikaansa Akia vastaan. Mainittakoon että tässä otteluparissa nähtiin ainoastaan 5 ohilyöntiä joista kaikista rokotettiin.

Kolmannella kierroksella sitten vihdoin saatiin eilisen voittaja Sillman kumoon kolmannella yrittämällä kun TuRGSin Petri Lönngren vei uusintaradoilla voiton itselleen. Tero Vaahtio jatkoi hyviä otteita ja kellisti seuratoveri Jussi Heinon, ja tuttu manselaiskaksikko Reunavuori-Myllymäki täydensivät välierät.

Ensimmäisessä välierä ottelussa Vaahtio-Lönngren, Vaahtio jatkoi vahvoja otteitaan ja eteni selkeästi finaaliin. Toisessa ottelussa manselaiskaksikko pelasi koko kierroksen ja ero saatiin vasta viimeisellä radalla, Myllymäen eduksi.

Pronssiottelussa Reunavuori-Lönngren edettiin tasatahtiin iskuja vaihdellen pitkin kierrosta. Yhden pisteen ero viimeisellä radalle suotiin tällä kertaa Reunavuorelle, ja hän ei erehtynyt. Pronssille siis Jukka Reunavuori.

Finaalissa Myllymäki-Vaahtio tuttu kuvio jatkui ja Vaahtio jatkoi vahvoja otteitaan, mutta Myllymäen otteet olivat vielä paremmat. Hän ei tilaa antanut juuri yhtään ja 3-0 tuloksella Myllymäki puolusti kunniakkaasti viime vuoden superviikonlopun voittoa.

Seuraavaksi pelataan mahdollisesti Porissa muutaman viikon päästä, Talviliigan ensimmäisen osakilpailun merkeissä, ehkä.

-A