Tämän vuoden EC-karsinta käytiin Sampolan huovilla, Porissa. Tähän mennessä pelatuissa kisoissa Porin MG-Aces on ollut vahvin joukkue, ja lähti myös kotikisaansa suurena ennakkosuosikkina. Suurimpina haastajinaan Botnia, Manse ja SMGK. Sää ei luvannut kummallekkaan päivälle hyvää, mutta kuin ihmeen kaupalla lauantaina kerettiin pelaamaan viisi kierrosta. Ja kun sunnuntai peruttiin juurikin sään takia, lauantai tulisi ratkaisemaan kaiken!

Ensimmäisten pelaajien tullessa ensimmäiseltä kierrokselta maaliin johtoon meni SMGK! Sen jälkeen MG-Aces otti kärkipaikan ja kaasutti tiehensä. Toisesta tilasta tuli tiukkaakin tiukempi taistelu lopulta Mansen ja Botnian välillä, joka lopulta päättyi Botnian kahden pisteen voittoon, vaikka Mansen Jukka Reunavuori painoi rataennätyksen Mansen ankkurina. MG-Acesin voittomarginaali oli lopulta 158 pistettä. Joukkueessa pelasivat, Jussi Heino, Jouni Pihlasalo, Jori Pasanen, Juha-Petri Kujansuu, Kimmo Lehtiö ja Tero Vaahtio, sekä varapelaajana Juha Lehto, koutsinaan Rami Paavola. MG-Aces lähtee siis Eurooppa Cupiin, joka pelataan tänä vuonna Voitsbergissä Itävallassa, missä ensi vuonna pelataan yleisen sarjan EM-kilpailut!

Kisan yhteydessä pelattiin myös luokkakilpailu.

H3-luokassa alkuvuoden dominoija on ollut Mansen Juuso Sahlberg. Hän jatkoi vakuuttavia otteitaan jälleen kerran voittaen kotijoukkueen nuoren tähden Arttu Suojasen. Kolmanneksi kotijoukkue MG-Acesin Juhani Suikki.

H2-luokassa sitten MG-Aces pääsikin vihdoin vauhtiin. V-P Sundell otti voiton niukasti ennen Juha Lehtoa, kaksois voitto siis Poriin. Kolmanneksi SMGKn Jyri Rantanen, joka löi luokan parhaan tuloksen, 31.

H1-luokkaan osallistui peräti 17 osallistujaa. Niin monta ykkösluokan peluria ei ole hetkeen nähty kisoissa samaan aikaan. Luokan tasaisin peluri ja ainoa jonka kierrostulos ei ollut kertaan plussan puolella oli MG-Acesin Jussi Heino. Tämä ei kuitenkaan riittänyt luokkavoittoon asti, nimittäin jo mainittu rataennätys Jukka Reunavuorelta vei hänet lopulta luokkavoittoon, sunnuntain peruuntuessa! Kolmannesta sijasta käytiin tiukempi kamppailu kun ennen viimeistä kierrosta olivat Matias Röj, Botnia ja Kimmo Lehtiö, MG-Aces lyöneet kummatkin harvinaiset värisuorat lähes identtisillä kierroksilla, vain piste oli Röjn hyväksi. Kummatkin pelasivat viimeisen kierroksen loistavasti, mutta Röjn pieni etumatka kesti loppuun asti. Näin hän tuli kolmanneksi.