Aloitetaan tärkeimmästä eli naisten Eurooppa Cup -karsinnasta. Paikasta taisteli kaksijoukkuetta, Helsingin puolustavat championattaret SMGK ja haastajina toimivat nuoret, mutta kokeneet Manse RGn naiset. Kilpailu alkoi SMGKn tahdittamana, mutta jo toisella kierroksella Manse painoi kaasun pohjaan ja loikkasi hienoiseen muutamien lyöntien johtoon päivän ainoan joukkue-vihreän kierroksen turvin. Ensimmäisen kisapäivän loppu sujui vuoroiskuja suorittaen. Kuitenkin sen verran kovia iskuja sateli, että Manse joutui käyttämään vaihtonsa neljännen kierroksen jälkeen. Lopulta toiseen päivään lähdettiin Mansen 14 pisteen johdossa. Aamukierroksella Manse hieman pullisteli toisella vihreällä kierroksellaan. Tämä sytytti liekin puolustavien mestarittarien kehoihin ja seuraavalla kahdella kierroksella SMGK kutisti eron vain viiteen pisteeseen. Tilanne muuttui kutkuttavan jännittäväksi! Ero kapeni ja kasvoi, ja loppu alkoi häämöttää. Kovista ponnistuksista huolimatta SMGK jäi vaivaiset neljä pistettä Mansesta. Näin ollen Eurooppa Cup -kilpailuun tänä vuonna matkaa Manse.

Luokkakilpailussa E3-luokan voittoon marssi Mansen Juuso ”Aivan väärässä luokassa” Sahlberg. Toiseksi upean kilpailun pelannut ja vaihdosta kehiin Manselle hypännyt Lotta Onikki. Kolmanneksi itsensä pelasi SMGKn Kristiina Andreasson.

E2-luokassa valtiaaksi kruunattiin Ari Ahrenberg, SMGK. Tässäkin luokassa niin kuin edellisessä seuratoverit ottivat kaksoisvoiton, tällä kertaa seura oli SMGK. Mirva Juhola pelasi itsensä toiseksi, hyvällä pelillä joka sisälti mm. ainoan sinisen kierroksen viikonlopun aikana!

E1-luokassa nähtiin harvinaislaatuinen tapaus, koska suurin osa luokasta olivat naisia! Tämä riitti siihen että kärkikolmikosta 2 oli upeasti naisia! Mutta voittajaksi selviytyi silti Mansen Eetu Ikola. Toiseksi SMGKn Sandra Walker ja kolmanneksi Mansen Greta Wedman. Hurjinta tässä on se että ketään edellämainituista E1-luokan pelaajista ei ollut kokonaiskilpailun top 3:ssa.

Kokonaiskilpailun kolmanneksi sijoittui koko alkuvuoden loistavasti pelannut Juuso Sahlberg. Vain piste erotti hänet ja kakkoseksi tulleen Mirva Juholan. Voiton kotiin tällä kertaa otti Ari Ahrenberg, joka oli täysin pysäyttämätön ensimmäisen kierroksen jälkeen.

-A