31 pelaajaa iskeytyi vuoden ensimmäiseen Kirjurinluodossa pidettyyn eterniittikilpailuun. Samalla kisa oli myös viimeinen talviliiga joka pidetään tänä talvena Porissa.

E3-luokassa seuravaihdon suorittanut Rami Paavola esitti osaamistaan ja meni helppoon luokkavoittoon. Podiumin täyttivät NMGn Kenth Smeds ja TaRGSin Juha Suomela.

E2-luokassa podiumista käytiinkin huomattavasti kiivaampi kamppailu kun TaRGSin Tommi Lantta, Mansen Kalle Kurikka sekä Juha Vartiainen ja SMGKn Mirva Juhola lähtivät finaalikierrokselle ollen vain 4 lyönnin sisällä toisistaan. Alkukierroksen 29 kuului Lantalle ja se tällä kertaa painoi sijoituksen neljänneksi niukasti. Pisteen paremmin tällä kertaa esiintyi Kurikka, jolla viimeiset radat oikeastaan veivät kärkituloksen. Jälleen pisteen parempi Kurikkaa oli lopulta SMGKn Mirva Juhola, joka vahvan alun myötä säilytti top 2 paikkansa. Kärkeen ja voittoon päätyi siis Vartiainen joka lopetti upealla 20-23 kombolla ja nousi raketin lailla muiden ohi ja peräti 4 pisteen luokkavoittoon.

E1-luokassa nähtiin harvinainen tilasto Porissa kun vihdoin luokan kaikki osallistujat päätyivät samalle värille. Nähtiin myös hyvin kovatasoinen kilpailu kun kärkikuusikko oli 4 pisteen sisällä ja kaikki alle 23 keskiarvolla! Kovasta tasosta kertoo myös että viimeisen kolmen Porin kilpailun voittaja TuRGSin Petri Lönngren jätettiin tällä kertaa tylysti seitsemänneksi. Seuratoveri Jori Pasanen oli sijoituksen ylempänä kuudentena tällä kertaa. Pisteen voiton Pasasesta vei kotiseura MG-Acesin Jussi Heino, jonka kaksi sinistä kierrosta eivät tällä kertaa riittäneet korkeammalle. KAKSI pistettä Heinoa paremmin pelasivat Mansen Mia Vuorihovi ja kotiseuran Tero Vaahtio. Heitä taas pisteen paremmin pelasivat Mansen Aapo Siurola ja SMGKn Marko Nuotio, joille tiedossa oli siis voittouusinta! Tämä tällä kertaa meni tuoreelle kanditaatille veteraanisarjaan, eli Nuotiolle! Siurolalle siis toinen sija tällä kertaa. Luokan sijoitusten lisäksi tämä oli myös koko kilpailun kärkiseitsikko.

Joukkuekilpailu.

Tällä kertaa Manse sai vahvimman joukkueen jalkeille ja se näkyi tuloksissa. Suorastaan dominoiva voitto Manselle tällä kertaa ja 10 pistettä. TuRGS taisteli ja taisteli, mutta tällä kertaa se riitti vain toiseen sijaan ja vuoden mittainen joukkuevoittoputki tuli samalla päätökseen Kirjurinluodolla. Kolmanneksi tällä kertaa SMGK ja neljänneksi MG-Aces. Pistetilanne ennen tätä oli seuraavanlainen. Manse 1 35pistettä, TuRGS 32 pistettä, SMGK 17 pistettä, MG-Aces 14 pistettä, Manse 2, 12pistettä, TaRGS 8pistettä. Ja koska 4 parasta kisasta otetaan huomioon tilanne näyttää nyt tältä. Manse 37p, TuRGS 36p, SMGK 23p, MG-Aces 18p, Manse 2, 12p ja TaRGS 8pistettä. Tämä tarkoittaa sitä että kumpi ikinä voittaakaan viimeisen osakilpailun, TuRGS tai Manse, menee samalla koko talviliigan voittoon.