Viimeiseen talviliigaan osallistui 26 erilaista hahmoa ympäri Suomen ja 4 joukkuetta.

E3-luokassa ei tällä kertaa kukaan selättänyt kilpailua ilman mustaa hetkeä, mutta yksi selvisi vain yhdellä! TaRGSin Nina Mustonen kävi kerran mustan puolella ja loppujen kierrosten tasaisuus siivitti Mustosen selkeään luokkavoittoon. Toiseksi sijoittui seuratoveri Joni Villanen, joka oli Mustosen kanssa ainoa jotka selvittivät kilpailun värillisellä keskiarvolla tällä kertaa.

E2-luokassa nähtiin tuima kamppailu TaRGSin Tommi Lantan ja Botnian Kasper Kammosen välillä. Mansen Juha Vartiainen oli tässä pitkään mukana myös, mutta neljännen kierroksen puolivälin nukahdus maksoi kärkisijat, tuloksena kuitenkin viimeinen podium-paikka. Lantan ja Kammosen kilpailu kulminoitui lopulta siihen että kumpikaan ei lopussa juuri ohi lyönyt, joten aiemmin johtanut Kammonen vei lopulta luokkavoiton nimiinsä, yhden lyönnin turvin.

E1-luokan top 5 oli tällä kertaa myös kokonaiskilpailun top 5, joten kirjoitetaan siitä sen mukaan. Maraton-kilpailun henkilökohtaiset hyvin pelajat MG-Acesin Jori Pasanen ja TuRGSin Petri Lönngren pelasivat tasaisesti, mutta se tällä kertaa riitti sijoille 5 ja 4. Maraton-voiton siivittämänä MG-Acesin Jussi Heino avasi hienosti 19-kierroksella, mutta lopulta valahti normaaliuteen ja tulokseksi jäi kolmas sija. Uppsala BGKn uusi kasvo Mia Vuorihovi näytti oivaa kevätkuntoa ja iski hienosti toiseksi tasaisen varmalla hyvällä pelillä. Kellään ei ollut kuitenkaan mitään palaa Mansen Jukka Reunavuorta vastaan, joka oli todella vakuuttava!

Tulokset

Joukkuekilpailussa eli talviliigassa jännitettiin vain voittaako Manse kaikki osakilpailut. No, voitti. Toinen sija jaettiin tällä kertaa MG-Acesin ja TaRGSin välillä ja neljänneksi pelasi itsensä SMGK, joka tällä tuloksella ja pikaisella laskutoimituksella otti toisen sijan ja MG-Aces kolmannen. TuRGSin tullessa lopulta neljänneksi.

Seuraavaksi vuorossa Teamgolf Kirjurinluodossa jonka jälkeen superviikonloppu Raholassa!