31 taistelijaa ilmaantui paikalle talviliigan viidenteen osakilpailuun ja esiasetelmien asetteluun ennen maraton-kilpailua jota paraikaa pelataan Porissa.

E3-luokassa Kirjurinluodon yksi vanhoista dominoijista, SMGKn Jyri Rantanen oli lopulta omaa luokkaansa. AK-98n Petri Saukko pääsi jo lähelle mutta loppukiri hieman hyytyi lopulta ja tuloksena toinen sija. Kolmanneksi iski NMGn Carina Smeds.

E2-luokassa kotiseura MG-Acesin Juha Latva aloitti pitelemättömästi, mutta sen jälkeen pari yksittäistä isoa ratatulosta toi lähimmät kilpailijat TuRGSin Oliver Mäntylän ja Botnian Timo Kammosen aivan kintereille. Mutta viimeiselle kierrokselle Latva piti isommat numerot pois tulostaululta ja meni lopulta luokkavoittoon. Mäntylän ja Kammosen täyttäessä muut podium-paikat.

E1-luokassa taso oli jälleen kova että top 5 oli myös koko kilpailun top 5. MG-Acesin Jussi Heino ja Mansen Aapo Siurola hankkivat tuloskortteihinsa pari isompaa kierrosta joten he päätyivät juuri podiumin ulkopuolelle sijoille 4 ja 5. Alkuun näytti että TuRGSin Petri Lönngren niistää muut jo ennenkuin loppua edes tarvitsisi pelata, mutta sitten yksi rata toi hieman liikaa lyöntejä Lönngrenin korttiin ja tuloksena oli kolmossija. MG-Acesin paluumuuttaja Jori Pasanen pelasi taustalla varmaa peliä, ei mitään superkierroksia, ei mitään isompia ja hiipi lopulta kakkossijalle. Voittoon tällä kertaa meni toinen Kirjurinluodon vanhoista dominoijista, nimittäin SMGKn Marko Nuotio, viimeisellä kolmella kierroksella Nuotio vei muita vähintään viisi lyöntiä, joka riitti koko kilpailun ja luokan voittoon!

Tulokset

Joukkuekilpailussa nähtiin todella kova kamppailu voitosta. MG-Aces, Manse ja SMGK olivat kaikki vain muutaman pisteen sisällä ennen viimeisiä ratoja. Viimeinen rata onnistui kaikilta hyvin, ja lopulta pölyn laskeuduttua Manse oli jälleen voittaja vain lyönnin erolla MG-Acesiin, joka oli lopulta vain lyönnin parempi ennen SMGKta. Neljänneksi iski TuRGS. Mansella nyt kasassa 50 pistettä, TuRGS ja SMGK ovat perässä 30 pisteellä ja MG-Aces 26pisteellä aivan kannoilla. Voitto on jo mennyt Manselle, mutta kakkossijasta nähdään kova taistelu viimeisessä osakilpailussa!

-A