Talvikauden päätöskisaan Raholaan, Tampereelle saatiin paikalle täysi kaavio eli 32 pelaajaa. Luokitusjärjestelmäkin alkaa olemaan kunnossa kun osallistujamäärät luokittain heittivät toisistaan vain yhdellä!

E3-luokassa nähtiin naisdominanssia kun NMGn Carina Smeds meni ylivoimaiseen voittoon TaRGSin Nina Mustosen tullessa toiseksi. Kolmanneksi iski SMGKn Joakim Borgar

E2-luokassa nähtiin puolestaan tasainen kaarti kun kärkikolmikko päätyi 7 kierroksen jälkeen tasapisteisiin! Ja neljänneksi tullut TaRGSin Jouni Suominen jäi kolmikosta vain lyönnin. Luokkavoitosta pääsivät uusimaan TaRGSin Tommi Lantta ja SMGKn Seija Björk sekä Ari Ahrenberg. Nopeimmin lehtereille palasi Ahrenberg pronssisija taskussaan. Toiseksi tuli lopulta Björk, kun Lantta jatkoi hyvällä momentumilla uusintaan ja vei voiton.

E1-luokassa nähtiin jälleen pienimuotoinen harvinaisuus kun kaikki pelaajat löivät vihreälle keskiarvolle, sekä koko 10-henkinen pataljoona valtasivat kaikki top 10 paikat kilpailussa. Luokassa nähtiin myös kolme täydellistä kierrosta kun Mansen Aapo Siurola, Jukka Reunavuori ja Tantogårdens BGKn Kosti Salonen löivät 18, näiden lisäksi he löivät myös yhden 19 kierroksen, mutta sekään ei riittänyt luokkavoittoon. Nimittäin Mansen Julius Myllymäki oli mainiolla pelipäällä ja vei luokan nimiinsä huimalla 20,57 keskiarvolla. Lyönnin perässä tuli Reunavuori ja lyönnin Reunavuoresta jäi Salonen.

Tulokset

Playoffit.

Kokonaiskilpailun voittaja tultaisiin ratkomaan matchplay/reikäpeli-systeemillä. Ensimmäisellä kierroksella yllätyksiä ei juuri nähty, mutta toisella pelikierroksella pamahti kun TaRGSin Jouni Suominen laittoi Tantogårdens BGKn Kosti Salosen kotimatkalle. Kolmannella kierroksella isoin paukku oli alkukarsinnan dominoijan Julius Myllymäen putoaminen MGC Bischofshofenin tuoreelle hankinnalle Juuso Sahlbergille. Välierissä kohtasivat siis Sahlberg ja Uppsalan Aki Sillman sekä SMGKn Marko Nuotio ja Jukka Reunavuori. Ensimmäisessä välierässä Sahlberg yliajoi Sillmanin 4-0, ja toisessa välierässä Nuotio osoitti kierroksen paremmuutensa voittaen Reunavuoren 4-2.

Pronssiottelussa kohtasivat Reunavuori ja Sillman jossai ei ohilyönneillä juhlittu, Ensimmäinen ohilyönti nähtiin radalla 6, jolloin Sillman meni johtoon. Reunavuori tasoitti radalla 9 tilanteeksi 1-1. Sen jälkeen radoilla 12 ja 14 nähtiin hienoiset tolppalaukaukset Sillmanin eduksi ja kun loput lyötiin sisään vei pronssitilan nimiinsä Aki Sillman. Finaaliottelussa Nuotio otti aika nopeasti Sahlbergista niskalenkin, mahdollisuus tarjoutui vielä loppuradoilla Sahlbergille mutta tällä kertaa tulokseksi tuli toinen sija. Nuotiolle siis Raholan Kunkku-kilpailun voitto!

Tulokset

Ulkokauden avaukseen ja kuulemisiin

-A