Vaasa.

Koulujen päätösviikonloppuna käytiin hieman poikkeuksellisesti 2 kilpailua, joista molemmista pääsi yhteen finaaliin.

Launtai luokat.

B3-luokan valtasi kotiseura Botnian Elof Gädda ainoalla värillisellä tuloksella. Takanaan Jonas Renlund ja Kalle Kurikka.

B2-Luokan ja koko päivän paras oli TuRGSin Petri Lönngren, jättäen Mansen Aapo Siurolan toiseksi ja Botnian Christer Sundin kolmanneksi.

B1-luokan voiton vei pienimmällä mahdollisella marginaalilla Mansen Eetu Ikola, ennen kotiseuran Sören martinia ja Tom Ahlbergia.

Tulokset

 

Sunnuntai.

Luokkakilpailut.

B3-luokassa Botnian Kasper Kammonen tuli ja näytti muille. Kurikka ja Renlund täydensivät podiumin, mutta toisinpäin mitä lauantaina.

B2-Luokan niin ikään Siurola ja Lönngren vaihtoivat paikkaa, muuten kärkikolmikko oli sama.

B1-luokassa tuore Botnian Matias Röj otti voiton ennen Ikolaa ja Ahlbergia.

Tulokset

 

Superfinaali.

Tämä pelattiin yhtenä kierroksena joka lähti nollista taululla. Kärkikolmikkoon kiilaaminen vaati tällä kertaa vihreän kierroksen suorittamista. Ja tuloksella 29 oli Sören Martin toinen ja Petri Lönngren kolmas, hienon uusinnan jälkeen jossa tapahtumista ei säästelty. Mutta päivän kovin suoritus ja kisan voitto meni kuitenkin kierrokselle 25, jonka pelasi läpimurtokauttaan pelaava Mansen Kalle Kurikka! Tulokset

 

Norrvallan Maraton.

Peräti 12 paria Suomen erinäisistä kolkista kokoontui pelaamaan yömaratonia Norrvallaan/Vöyriin. Heti alkuun nähtiin todella suurta dramatiikka, kun kaksi ensimmäistä kierrosta hienosti aloittanut Mansen Mia Vuorihovi yllätettiin tauolla kirjaimellisesti housut nilkoista A. Mpiaisen toimesta. Tästä seurannut tapahtumaketju ei sovellu herkemmille tai edes kokeneille lukijoille, joten todettakoon tuloksen, 51, puhuvan puolestaan. Sillä aikaa Porin MG-Acesin parivaljakko Joni Rintala&Jussi Heino ottivat tästä kaiken irti ja karkasivat niin kauas kärkeen heti alusta, että pokaalin huhuttiin olevan kaiverrettu ennen viidettä kierrosta. Kärki ei kuitenkaan pitänyt, vaan se kasvoi vielä suuremmaksi! Näin siis porilaisille maratonin voitto. Toiseksi taiteli viime viikonlopun voittaja Mansen Kalle Kurikka, parinaan Botnian Timo Kammonen. Kolmanneksi lopulta pelasi kaikesta draamasta huolimatta pari Rami Paavola, MG-Aces, ja Mia Vuorihovi. Loput kärkiviisikon sijat täytti TuRGS-MG-Aces kombo Jori Pasanen-J-P Kujansuu ja täys MG-Aces veteraanipari Juha Lehto ja V-P Sundell.

Tulokset

 

Seuraavana vuorossa WAGM!

-A