Talviliigan toinen kilpailu käytiin Porin Kirjurinluodossa. Peleissä mukana oli 32 osallistujaa, ja kolme joukkuetta Manse, MG-Aces ja SMGK.

Ensimmäisen talviliigan osakilpailun vei nimiinsä MG-Aces, mutta tällä kertaa se oli SMGK, joka aloitti vahviten. Vauhti kuitenkin aavistuksen hyytyi ja isot jyrät Manse ja MG-Aces polkivat ohitse. Mansen polkutahti oli valitettavasti hieman hitaampaa kuin MG-Acesilla joten MG-Aces meni jälleen yhteen osakilpailuvoittoon.

E3-luokassa kotiseura MG-Acesin V-P Sundell oli lopulta ylitse muiden, vaikka Mansen Juha Vartiainen kovasti laittoi kampoihin. Kolmanneksi selviytyi SMGKn, Kristiina ANdreasson.

E2-luokassa oli myös kokemus ja kotiseura avain-asemassa voiton suhteen nimittäin Juha Lehto oli luokan selvä voittaja, ero toiseksi tulleeseen Arttu Suojaseen, oli yhtä iso kuin Suojasen ero luokan kymmenenteen pelaajaan. Oikeasti siis vain viisi pistettä koska Suojasen takana oli tiukempaa kuin. No, en kirjoita edes missä.

E1-luokassa kotiseuralainen ei dominoinut vaikka kotipaikkakuntalainen teoriassa onkin. Nimittäin Jukka Reunavuori, Manse laittoi rokin soimaan ja unohti muut kilpailijat kokonaan. Lähes kymmenen pisteen voitto ja koko kilpailun voitto siis Jukalle. Toiseksi sijoittui kotiseuran Jussi Heino, joka oli myös koko kilpailun toinen. Mainittakoon että kyseinen parivaljakko on myös Raholassa pelattavassa maratonissa pari. Ei huono.
Koko kilpailun kolmanneksi sijoittui SMGKn Marko Nuotio, neljänneksi TuRGSin kaikki tai ei mitään Petri Lönngren (yksi sininen kierros ja neljä punaista.) ja viidenneksi tuli kotiseuran Tero Vaahtio.

Seuraavana vuorossa tosiaan Maraton-kilpailu, jonne näyttäisi ilmaantuvan lähes kaikki Suomen huiput ja jopa kovatasoista kilpailijaa Ruotsista. Kuulemiin

-A