Talviliigan ensimmäinen osakilpailu oli tällä kertaa Raholassa, Tampereella, jonne osallistui peräti 41 osallistujaa ja 6 joukkuetta!

E2-luokan alkutahdit löi pientä comebackiä tekevä Axel Ekman lyöden heti 19. Sen jälkeen ei ihan samoihin tuloksiin ihan ylletty, mutta tulokseksi ihan hieno luokan kolmas tila. Toiseksi tällä kertaa ylsi SMGKn Seija Björk joka vahvan alun jälkeen ei ihan pystynyt jatkamaan tahtiaan. Voiton nappasikin vahvan lopun myötä TuRGSin Oliver Mäntylä, joka ohitti kilpakumppaninsa loppumetreillä.

E3-luokassa Mansen Rami Paavola iski alkuun mukavan johdon,  eikä päästänyt lopulta ketään kintereilleen enään. SMGKn Jyri Rantanen hieman kutitteli kärkipaikkaa jo aivan lopussa, mutta ei lopulta pystynyt aivan tarraamaan voitosta kiinni. Kolmanneksi SMGKn Kristiina Andreasson.

E1-luokassa ja kokonaiskilpailussa TuRGSin Petri Lönngren tarrasi ennen finaalia voitosta kiinni, mutta manselais-kaksikko Jukka Reunavuori ja Aapo Siurola olivat toista mieltä. Molemmat ohittivat Lönngrenin jättäen hänet kolmanneksi. Keskenään he eivät saaneet eroa laisinkaan niin he joutuivat uusintaan asti. Tässä Reunavuori oli lopulta parempi radalla 2 ja vei luokka ja kokonaisvoiton nimiinsä. Siurolalle hopeasija.

Joukkuekilpailussa, eli itse talviliigassa Manse 1 oli lopulta kohtalaisen ylivoimainen vieden 10 pistettä. TuRGS otti kakkostilan ja 8 pistettä. SMGK kolmas ja 6 pistettä heille, 4 pisteeseen ja neljänneksi ylsi Manse 2, 2 pisteeseen MG-Aces, ja kuudenneksi tuli TaRGS.

Tulokset

 

Talviliigan toiseen osakilpailuun Porin Kirjurinluodossa osallistui 28 pelaajaa ja 4 joukkuetta.

E3-luokassa nähtiin tasainen vääntö TaRGSin Juha Suomelan, TuRGSin Jari Haapasen ja MG-Acesin Mikko Lehtosen välillä. Haapanen oli porukan tasaisin, joten sijoituksesi myös keskiarvo eli toinen sija. Kolmanneksi livahti lopulta Suomela, ja voittoon tällä kertaa kotiseura Acesin Mikko Lehtonen!

E2-luokassa suorastaan ylivoimaiseen voittoon kiisi Manse Timo Vartiainen. Perässään vain niukasti lyönnin erolla seuraaviin voittanut Mansen Lotta Onikki. Unelman Manselais-podiumista täydennettiin melkein Rami Paavolan toimesta, mutta uusinnassa vastaan asettunut Botnian Kasper Kammonen oli tällä kertaa parempi, Kammonen siis kolmas, Paavola neljäs.

E1-luokassa näytti jälleen että TuRGSin Petri Lönngren on vahvoilla ennen finaalikierrosta, mutta tällä kertaa manselais-kaksikko Kalle Kurikka ja Aapo Siurola kiisivät ohi seuranaan myös Lönngrenin seuratoveri Oliver Mäntylä.  Kaikki löivät finaalikierroksella tuloksen 20 joka riitti Lönngrenin ohittamiseen. Mäntylä oli niukasti lyönnin parempi, ollen luokan kolmas. Siurola puolestaan lyönnin parempi kuin Mäntylä ja hänelle toinen sija luokassa. Kalle Kurikka oli puolestaan 2 lyöntiä parempi kuin Siurola ja hänelle uran ensimmäinen luokkavoitto E1-sarjassa!

Kokonaiskilpailussa Kurikka ehti ensin maaliin ja meni samalla ensimmäiseen kokonaiskilpailuvoittoon! Seuratoveri Timo Vartiainen E2-luokasta sijoittui lopulta toiseksi vain lyönnin erolla Kurikkaan. Siurola oli lopulta kolmas ja O. Mäntylä neljäs, Lönngrenin jäädessä viidenneksi.

Joukkuekilpailussa Manse oli aivan omaa luokkaansa mennen jo 20 pisteeseen talviliigassa. Toiseksi tällä kertaa loppukirin ansiosta SMGK, joka nousi 14 pisteeseen, kolmanneksi TuRGS, jolle myös 14 pistettä on kasassa, neljänneksi meni MG-Aces jolla on nyt 6 pistettä kasassa.

Tulokset

 

Seuraavaksi käydäänkin sisä/halli-SM Raholassa muutaman viikon päästä. Edellä mainituista pelaajista voi poimia ennakkosuosikit! Yllättääkö joku muu? Se kaikki nähdään aivan tuota pikaa!

-A