Sisä-SM palasi Raholaan välivuoden jälkeen mukanaan 35 osallistujaa 7 eri kategoriassa.

Naisveteraanit. Taistelu sarjassa käytiin Botnian Anki Sandvikin ja SMGKn Seija Björkin välillä, joskin taistelu oli aika nopeasti ohi kun Björk otti parinkymmenen lyönnin etumatkan jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Björk meni siis mestaruuteen, Sandvikin tullessa hopealle.

Vattuneet naiset. Tässä luokassa taistelu tultaisiin käymään NMGn Carina Smedsin ja TaRGSin Nina Mustosen välillä. Tässäkin sarjassa nähtiin aikainen karkumatka kun Smeds meni yli 20 lyönnin johtoon ensimmäisen kolmanneksen aikana. Mutta sitten alkoi Mustosen nousu! Mustonen oli parempi jokaiselle viimeisellä kuudella kierroksella, mutta silti se ei aivan riittänyt Smedsin kiinniottoon. Smeds siis mestaruuteen ja Mustoselle hopeaa.

Miesveteraanit-sarjassa taktikointi alkoi ennen kun ensimmäistä lyöntiäkään oli lyöty kun SMGKn Marko Nuotio päättikin pelata varttuneissa miehissä. Alusta asti kävi kuitenkin selväksi että taistelua löytyy tästäkin sarjasta kun TuRGSin Jori Pasanen ja Mansen Jukka Reunavuori heiluttivat tahtipuikkoa. Pasanen antoi kovan vastuksen aina siihen saakka kunnes Reunavuori pamautti täydellisen kierroksen tauluun. Tämän jälkeen Reunavuori meni lopulta menojaan ja helpohkoon mestaruuteen. Pasanen otti yhtä helposti hopeaa, mutta pronssista vasta taisto käyntiinkin. SMGKn Jyri Rantanen ja Ari Ahrenberg sekä Mansen Timo Metsäranta vaihtelivat loppusuoralla useammin kuin kerran kolmossijaa. Lopulta Rantanen ja Ahrenberg päätyivät tasapisteisiin ja Metsäranta lyönnin päähän. Uusinta meni lopulta radalle kolme asti jossai Ahrenberg otti pronssisen mitalin.

Varttuneet miehet. Mies taktiikan takana sai yllättävän haasteen kun TuRGSin Pekka Mäntylä tykitteli alkutahdit sarjassa. Ensimmäisen päivän loppu oli aavistuksen liikaa jolloin Nuotio pääsi niskan päälle, ja lopulta finaalipäivänä meni menojaan mestaruuteen saakka. Mäntylä pelasi itsensä hienosti ensimmäiselle Sisä SM -kisa hopealle ja niin ikään ensimmäiselle Sisä SM -kisa mitalille pelasi itsenä TaRGSin Jouni Suominen ottaen pronssia.

Miesjuniorit. Botnian Kasper Kammonen ja TuRGSin Oliver Mäntylä pääsivät taistelemaan taas kultamitalista. Luvassa oli tasainen ottelu, mutta kukaan tuskin arvasi, että ensimmäisen kisapäivän jälkeen oltiin täysin tasoissa! Toisena päivänä Kammonen esitti vain parastaan ja Mäntylän muutamat ylimääräiset kolmoset lopulta veivät kultamitalin Kammosen haltuun.

Naisten sarjassa ei menoa ja meininkiä puuttunut. SMGKn Mirva Juhola ja Mansen Mia Vuorihovi aloittivat kummatkin vähän tahmeasti, mutta jatkoivat upeasti kuitenkin niin, että kärkipaikka vaihtoi hieman useamminkin hallitsijaa. Missään vaiheessa ensimmäisellä 7 kierroksella ero ei repsahtanut 4 lyöntiä edemmäs, kunnes toisella viimeisellä kierroksella nähtiin Vuorihovin isku, joka lopulta neutralisoi Juholan kultataistosta. Vuorihoville siis kultaa, Juholalle hopeaa.

Miesten sarjassa ehkä odotettiin samankaltaista nousua muilta kuin tutuilta kärkiepäillyiltä, niin kuin vuoden 2021 Pietarsaaren SMissä. Mutta niin vain kävi että ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä porskutti Tantogårdens BGKn Kosti Salonen, perässään 2 lyöntiä Uppsala BGKn Aki Sillman. Finaalipäivänä Salonen laittoi lopuille jauhot suuhun heti lyömällä täydellisen 18 kierroksen ja karaten tavoittamattomiin. Sillman pelaili aika omissa oloissaan ja meni lopulta hopealle. Kolmanneksi nousi hienosti viikonlopun pelannut MG-Acesin Tero Vaahtio, joka jätti muutamalla lyönnillä taakseen Mansekaksikon Axel Ekman ja Aapo Siurola.

Tulokset