Huikean jännittävän talviliigan finaaliin ja PMn kenraaliharjoitukseen osallistui mukavat 34 osallistujaa.

E2-luokasssa nähtiin mukavia yllätyksiä ja hyvä taso kun kärkikolmikko oli vihreällä keskiarvolla. Mansen Kalle Kurikka ja Timo Vartiainen aloittivat vahviten ja karkasivat reiluhkoon johtoon. Mutta kolmannella kierroksilla poikien hengähdystauko antoi SMGKn Mirva Juholalle paikan iskeä kantaan, ja sen hän mahdollisuuden hän myös käytti. Tämä ei kuitenkaan aivan riittänyt vaan tuloksena Juholalle kolmas sija. Seuratoverien keskinäinen kamppailu kääntyi lopulta Kurikalle jonka tulokseen mahtui maan mainio 19 kierros! Vartiaiselle pitkästä aikaa onnistuminen ja toinen sija.

E1-luokassa kovimman alun tarjosivat TuRGSin Petri Lönngren ja Aapo Siurola. Niin ikään heilläkin kolmas kierros oli pieni levähdyskierros ja TuRGSin Jori Pasanen oli kannoilla. Tästä kolmikosta Siurola iski kuitenkin takaisin huipputulosten kantaan ja meni lopulta menojaan luokan voittoon ja samalla koko kilpailun voittoon. Lönngren piti kuin piti seuratoverinsa takanaan ja otti toisen sijan luokassa ja kokonaiskilpailussa, kun Pasanen otti kolmannen sijan nimiinsä molemmissa. Marko Nuotio SMGK otti neljännen tilan luokassa ja lopulta uusinnan kautta Kurikkaa vastaan tuli myös koko kilpailun 4. sija Kurikan ollessa koko kilpailun 5.

E3-luokassa TaRGSin Jan Björkman tuli alun vaikeuksien jälkeen kuitenkin voittoon. Toiseksi SMGKn Kristiina Andreasson, joka myös nousi alun kankeuden jälkeen hienosti. Kolmanneksi hyvän alun voimin tuli TaRGSin Nina Mustonen.

Tulokset

Joukkuekilpailu. Winner takes it all oli homman nimi tällä kertaa TuRGS vs Manse taistelussa. Ensimmäisellä kierroksella Manse otti 13 lyönnin johtoaseman, ja viimeisellä kierroksella maaliin tullessa kyseinen ero oli edelleen taulussa, joka tarkoitti sitä että Manse otti koko talviliigan voiton TuRGSin hienosta taistelusta huolimatta. Manse voitti siis tämän osakilpailun, TuRGS oli kolmas ja väliin kiilasi SMGK.

Seuraavan kerran Raholassa mitellään Pohjoismaiden +Latvia Mestaruuskisoissa kahden viikon päästä pääsiäisenä. Siihen asti, näkemiin ja kuulemiin!

-A