E3-luokassa nuoruus oli valttia kun Mansen Joonatan Reunavuori ja MG-Acesin Mia Vuorihovi taistelivat luokan voitosta. Vuorihovi tarjoili viimeisellä radalla mahdollisuuden Reunavuorelle tulla tasoihin kärkeen, mutta tällä kertaa tarjousta ei hyväksytty. Voittajaksi siis Vuorihovi, toiseksi Reunavuori, kolmanneksi kokenut kehäkettu MG-Acesista, V-P Sundell.

E2-luokassa nähtiin jälleen MG-Aces pelaajia kärjessä, mutta dominoivalla tavalla tällä kertaa. J-P Kujansuu ja Jori Pasanen avasivat 21 kierroksella ja jättivät muut kauas taakseen heti. Pasanen jatkoi seuraavalla kierroksella mihin edellisellään jäi, ja otti yksikseen johdon eikä enää katsonut taakseen, luokkavoitto reilulla marginaalilla. Kujansuu lopetti kolmeen vihreään kierrokseen ja otti selkeän kakkospaikan. Kolmantena luokan toisiksi tasaisin mies Pasasen jälkeen, nimittäin Botnian Sören Martin.

E1-luokassa Jukka Reunavuori avasi pelin täysin täydellisesti lyömällä 18. Ero takana tuleviin ei kuitenkaan venähtänyt heti massiiviseksi, koska paikalliset MG-Acesin pelurit Kimmo Lehtiö ja Tero Vaahtio löivät 20 ja Jussi Heino 21. Seuraava kierros koko luokalta meni hyvin paljon huonommin, ensimmäisen kierroksen top5 pelasi ensimmäisen kierroksen keskiarvolla 20,2 ja toinen kierros meni keskiarvolla 24,8. Reunavuori senior oli lopulta ainoa joka ei lipsauttanut punaisen puolelle missään vaiheessa ja tämä palkittiin luokkavoitolla. Lehtiö avasi ja lopetti 20 kierroksella, tämä palkittiin kakkostilalla. Heino oli vahvan lopetuksen ansiosta luokan kolmas.

Kokonaiskilpailussa nähtiin pitkästä aikaa luokkien välistä taistoa voitosta, kun E2-luokan Pasanen ja E1-luokan Reunavuori taistelivat loppuun asti. Pasanen näytti jo menevän voittoon ennen kolmea viimeistä rataa, kunnes lopetti 3-2-1 tulokseen 22. Reunavuori oli pisteen etumatka ennen viimeistä kierrosta, ja kun 2 rataa oli jäljellä myös hänellä oli 4 päälle. Kahden piikin lopulla odottaisi kokonaiskilpailun voitto. Kaksi kakkosta kuitenkin vetistivät nämä odotukset ja näin Jori Pasaselle vuosituhannen ensimmäinen kokonaiskilpailun voitto!

 

Joukkuekilpailussa Pori teki sen minkä voitavissa oli, eli voitti! Tämä tarkoittaa sitä, vaikka olen kirjoittanut ties mitä viime kirjoituksiin, että jos Pori voittaa viimeisen talviliigan osakilpailun, Manse ja Pori ovat tasoissa kokonaispisteissä. Mutta tämä ja kaikki muu selviää 30.3 Raholan osakilpailussa! Jännittävän kutkuttavia hetkiä luvassa silloin! Kuule, anteeksi lukemisiin!

 

-A